Freelancen in de ICT
Freelancen ICT
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT Freelance
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelancen in de ICT

Wil je graag freelancen in de ICT, maar weet je niet goed hoe je dit zelf moet aanpakken? Dan is The Future Group voor jou een goede uitkomst! Door je aan te sluiten bij ons, maak je het ondernemen een stuk gemakkelijker voor jezelf, zonder dat je iets van je vrijheid hoeft in te leveren. Wij zorgen er namelijk voor dat jij altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder!

Freelancen in de ICT | The Future Group staat voor je klaar

Als maat van The Future Group sluit je je aan bij één van onze verschillende maatschappen. Alle maatschappen hebben hun eigen specialisme. Binnen een maatschap wordt er samengewerkt met vakgenoten, gespard over opdrachten en worden leads met elkaar gedeeld. Maar er is zeker ook veel ruimte voor ontspanning! Regelmatig organiseren wij leuke en interessante events, zodat de groep nog hechter wordt.

Verder helpt The Future Group jou bij alle randzaken van het ondernemen. We zorgen er voor dat je administratie netjes wordt bijgewerkt, helpen je bij het krijgen van mooie opdrachten en we verzekeren je dat juridisch alles goed geregeld is. Zo ben je eigen baas, maar heb je toch de steun die je nodig hebt.

Heb je vragen? Kom met ons in contact!

Bij vragen staan we natuurlijk voor je klaar. Neem contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder! Wil je graag met één van onze adviseurs in gesprek over freelancen in de IT? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot ziens bij The Future Group!

Freelancen in de ICT
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group