Freelancen in de ICT
Freelancen ICT
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT Freelancen
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelancen in de IT

Wil jij graag freelancen in de IT? Dan ben je bij The Future Group zeker aan het juiste adres! Wij zijn namelijk met ruim 350 IT professionals één van de grootste IT organisaties in Nederland! Hierdoor profiteer je bij ons van een groot netwerk, en veel kennis en expertise. The Future Group helpt jou als freelancer om altijd de beste versie van jezelf te laten zien, zodat jij je 100% kunt focussen op gave IT opdrachten!

Heb je vragen? Neem gerust contact op! Wij helpen je graag verder.

Wat is The Future Group precies?

The Future Group is een organisatie waarbij zzp’ers in de IT branche zich kunnen aansluiten. In ruil daarvoor helpen wij met alle randzaken omtrent het ondernemen. We zorgen bijvoorbeeld dat je administratie op orde is, dat al je facturen netjes op tijd worden betaald door je opdrachtgevers en dat juridisch alles in orde is. Zo kun jij je focussen op waar je goed in bent, werken aan gave IT opdrachten!

Maar naast ontlasten in de werkzaamheden doen we nog veel meer. Zo organiseren we regelmatig interessante events zodat jij je kennis niveau op peil kunt houden. Ook is dit een uitgelezen manier om te kunnen sparren met experts, je netwerk te verbreden en om je vakgenoten nog beter te leren kennen!

Kom met ons in contact!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Onze medewerkers gaan met je in gesprek en zorgen er voor dat alles duidelijk is. Wil je met ons om tafel? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs en wij vertellen je alles over freelancen in de IT. Wie weet tot ziens bij The Future Group!

Freelancen in de IT
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group