Freelancer ICT
Freelancer ICT
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelance ICTer
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelancer ICT

Ben jij freelancer ICT maar vind je het af en toe lastig om er alleen voor te staan? Of wil je freelancer in de ICT worden? Dan ben je bij The Future Group zeker aan het juiste adres! Wij staan namelijk klaar voor freelancers in de ICT branche. Door je bij ons aan te sluiten, profiteer je van vele voordelen die het ondernemer voor jou een stuk gemakkelijker maken! Kort gezegd nemen wij alle randzaken voor je uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op het werk voor je opdrachtgevers. Zo kun jij jezelf altijd van je beste kant laten zien!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Freelancer ICT | The Future Group is jouw partner

The Future Group is met 350 ICT specialisten één van de grootste ICT organisaties van Nederland. Wij helpen ondernemers in deze branche met alle randzaken. Denk bijvoorbeeld aan het uit handen nemen van de administratie, het versturen van facturen naar de opdrachtgevers en zorgen dat juridisch alles klopt!

Daarnaast kunnen de freelancers ook gebruik maken van ons grote netwerk, voor het binnen halen van nieuwe opdrachten. Ondanks alle hulp blijf je wel gewoon freelancer en ben je nog net zo vrij als daar voor. Het enige verschil is dat jij je niet meer hoeft druk te maken over kleine dingen waar je zelf vaak geen tijd voor hebt als drukke ondernemer. Een win-win situatie dus!

Nog een bijkomend voordeel is dat wij regelmatig gave IT events organiseren. Deze events kun je gebruiken om je netwerk verder uit te breiden, je kennis te verbeteren of om je vakgenoten beter te leren kennen. 

Kom met ons in contact!

Wil je graag meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van freelancen in de ICT? Of heb je meer informatie nodig over de organisatie? Neem dan gerust contact met ons op, of plan een kennismakingsgesprek in met één van onze adviseurs. Dan kunnen we je direct aan tafel alles vertellen wat je wilt weten. Tot ziens bij The Future Group!

ITer worden
Freelance ITer worden
Pijlers kennis
Freelancer worden
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group