Freelancer IT
Freelancer in de IT
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelancer in IT
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelancer IT

Ben jij freelancer IT of wil je dit graag worden? Maar vind je het lastig om er echt helemaal alleen voor te staan? Dan ben je bij The Future Group zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor je klaar als extra steun bij het ondernemen. Eigenlijk nemen wij alle randzaken voor je uit handen, zodat jij je 100% kunt focussen op waar je echt goed in bent; het werken aan gave IT opdrachten voor jouw opdrachtgevers!

Heb je vragen over onze organisatie? Neem gerust contact met ons op.

Freelancer IT bij The Future Group

Bij The Future Group hebben we verschillende maatschappen. Ieder maatschap heeft zijn eigen specialisme. Daar binnen werken de vakgenoten nauw met elkaar samen. Iedereen heeft zijn of haar eigen opdrachtgevers, maar toch is er ruimte om met elkaar te sparren en overleggen. Ook worden er soms leads aan elkaar door gegeven. Zo kun je toch samen ondernemen! Veel maatschappen zijn daarom inmiddels hechte vriendengroepen geworden.

Maar The Future Group doet nog meer. Wij zorgen er voor dat jij altijd de beste kant van jezelf aan je opdrachtgevers kunt laten zien, zonder dat je je druk hoeft te maken om alle andere zaken zoals bijvoorbeeld je administratie, het versturen van je facturen of zorgen dat je juridisch goed bent ingedekt. Dat doen wij allemaal voor je!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor je klaar. Daarvoor kun je contact opnemen, maar ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons inplannen. Dan kunnen we met je om tafel en je alles vertellen over onze organisatie en wat we voor je kunnen betekenen. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group