ICT freelance
ICT freelancer
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT freelance
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT freelance

Wil jij graag ICT freelance worden? Of ben je dit al, maar vind je het toch lastig om alles alleen te regelen? Dat snappen wij heel goed! Daarom staat The Future Group voor je klaar. Wij zijn een organisatie waar jij je als freelancer in de ICT bij kunt aansluiten, in ruil voor veel voordelen en gemakken. We vinden het belangrijk dat jij je volledig kunt focussen op je opdrachten. De rest regelen wij voor je!

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Kom met ons in contact.

ICT freelance | The Future Group staat voor je klaar

Door je bij ons aan te sluiten, zorg je er voor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over bijvoorbeeld je administratie en het versturen van je facturen. Dat doen wij allemaal voor je! Zo kun jij je voor 100% focussen op het ondernemen. Daarnaast hebben wij een groot netwerk, waar je gebruik van kunt maken bij het vinden van nieuwe opdrachtgevers. Ook zorgen we er voor dat je je eigen netwerk kunt blijven uitbreiden. Doordat wij events organiseren kom je in contact met interessante sprekers, vakgenoten en potentiële klanten.

De organisatie is verdeeld in verschillende maatschappen. Elk maatschap heeft zijn eigen specialisme. Hierbinnen werken de vakgenoten nauw met elkaar samen. Ze zijn allemaal bezig met hun eigen onderneming, maar doen dit toch samen! Veel maatschappen zijn daarom ook al hechte vriendengroepen geworden.

Wij helpen je verder!

Ben je nieuwsgierig geworden wil je meer weten over The Future Group, de voordelen die we te bieden hebben en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs. Zij leggen graag alles wat je wilt weten aan je uit. Zien we je snel?

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group