ICT freelancer
ICT freelancen
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT freelancer
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT freelancer

Ben jij een ICT freelancer of wil je graag freelancer worden in de ICT branche? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij zijn namelijk een organisatie waar jij je als ICT ondernemer bij kunt aansluiten, zodat je profiteert van vele voordelen. Deze voordelen komen er op neer dat jij je niet meer druk hoeft te maken om alle randzaken van het ondernemen, maar je volledig kunt focussen op je ICT opdrachten en je opdrachtgevers altijd de beste kant van jezelf kunt laten zien!

Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

ICT freelancer | The Future Group staat voor je klaar

Freelancen is erg fijn, maar het kan ook veel onzekerheid met zich meebrengen. Je staat er eigenlijk altijd alleen voor en moet overal zelf voor zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van je facturen en zorgen dat deze op tijd worden betaald, het binnen halen van nieuwe opdrachten en je hebt niemand om mee te kunnen overleggen als je in een lastige situatie zit. Juist hiervoor is The Future Group bedoeld. De organisatie neemt veel randzaken voor je uit handen en daarnaast zijn er altijd je vakgenoten waar je mee kunt sparren en samenwerken.

Maar we doen nog meer! We organiseren bijvoorbeeld regelmatig interessante ICT events die jij kunt gebruiken om je vakgenoten beter te leren kennen, je netwerk op te bouwen of je kennisniveau te verhogen. Ook hier hoef jij dus niet zelf actief achteraan!

Meer weten? Kom in contact!

Wil je meer weten over onze organisatie, wat we voor je kunnen betekenen als het gaat om freelancer ICT worden? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen, zodat we je alles persoonlijk kunnen vertellen. Wie weet tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group