Eigen ICT bedrijf beginnen
Eigen ICT bedrijf beginnen
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT bedrijf starten
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT ondernemer

Wil jij graag een ICT ondernemer worden, maar vind jij het lastig om de juiste stappen te zetten? Wij, van The Future Group, helpen jou graag verder! We zijn met ruim 350 professionals een van de grootste IT organisaties van Nederland. Door te werken in verschillende maatschappen kun je, door kennis en kunde met elkaar te delen, als groep meer impact maken binnen de ICT. Tijdens deze samenwerking zal jouw eigen ondernemerschap daarentegen altijd op nummer één blijven staan.

Wil je meer informatie over onze dienstverlening óf wil je dat wij op maat meekijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op.

ICT ondernemer | The Future Group helpt jou verder!

Maar hoe kan The Future Group er nou precies voor zorgen dat jij als ondernemer binnen de ICT aan de slag kunt of zelfs al door kunt groeien? Allereerst speelt ons netwerk daarin een belangrijke rol; zo openen wij deuren (in de vorm van gave opdrachten) naar topbedrijven. Enkele voorbeelden van deze bedrijven zijn Ziggo, Vodafone, DAF en Philips. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij volledig ontzorgd wordt van bijvoorbeeld administratie en acquisitie, zodat jij volledig gefocust met jouw opdrachten aan de slag kunt.

Bovendien zorgen wij ervoor dat er 150 relevante evenementen per jaar worden georganiseerd, waar jij vrijblijvend naar toe kunt komen. Op deze manier kun jij kennis uitwisselen met andere IT ondernemers en ontstaan er vaak nieuwe onderlinge samenwerkingen uit het evenement.

Meer informatie?

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou, als ICT ondernemer, kunnen betekenen? Wacht dan niet en plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs. Tot ziens bij The Future Group!

Eigen ICT bedrijf beginnen
Pijlers social
Pijlers kennis
Eigen ICT bedrijf starten
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group