IT er worden
ICT er worden
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ITer worden
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT er worden

Wil jij graag IT er worden, maar heb je geen idee waar je moet beginnen en hoe je dit moet aanpakken? Dan is The Future Group de ideale uitkomst! Wij helpen IT professionals met alle randzaken die bij het ondernemen komen kijken. Zo heb jij alle tijd om je te focussen op het geen waar je goed in bent; mooie IT opdrachten uitvoeren!

Ben je benieuwd of The Future Group iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

IT er worden | The Future Group staat voor je klaar!

Met ruim 350 IT professionals zijn wij één van de grootste IT organisaties in Nederland. Al onze ‘maten’ zijn ingedeeld in verschillende maatschappen. Elk maatschap werkt nauw met elkaar samen. Zo heb je alle mogelijkheid om te sparren over lastige opdrachten en worden er zelfs leads naar elkaar doorgespeeld. Veel van de maatschappen zijn daarom inmiddels hechte vriendengroepen geworden!

The Future Group neemt al jouw zorgen op het gebied van ondernemen voor je uit handen, maar tegelijkertijd heb jij nog alle vrijheid die het ondernemen te bieden heeft. Bepaal zelf wanneer en hoe lang je wilt werken, werk alleen aan opdrachten die jij leuk vind en verdien meer dan bij een baas of met een Midlance contract! Door je te helpen met je administratie, je gebruik te laten maken van het netwerk en interessante events te organiseren, zorgen wij er voor dat je altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien.

Heb je vragen? Neem contact op of vraag een kennismakingsgesprek aan.

Bij vragen staan we natuurlijk voor je klaar. Onze medewerkers gaan graag met je in gesprek en zorgen er voor dat alle informatie duidelijk is. Wil je liever met ons om tafel om je vragen te stellen? Dat kan ook. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met één van onze adviseurs en we helpen je verder!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group