Eigen ICT bedrijf starten
Ondernemerschap
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT bedrijf
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT freelancer worden

Wil jij graag IT freelancer worden? Of ben je dit al maar vind je het lastig om je draai te vinden? Dan staat The Future Group graag voor jou klaar! Wij zijn een organisatie met ruim 350 IT specialisten en daarmee één van de grootste IT organisaties van Nederland. Door je als freelancer in de IT bij ons aan te sluiten, profiteer je van vele voordelen! Je blijft bij ons altijd eigen baas, maar wij helpen jou wel met verschillende zaken waar je zelf te weinig tijd voor hebt, of lastig vind. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van je administratie. Zo kun jij je focussen op je opdrachten en opdrachtgevers!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom met ons in contact!

IT freelancer worden | The Future Group is jouw partner

The Future Group zorgt er voor dat jij je altijd van je beste kant kunt laten zien aan je opdrachtgevers. Wij zorgen er voor dat alle randzaken ook geregeld worden. Zo organiseren we regelmatig leuke IT events, waar jij je kennisniveau mee op peil kunt houden over je eigen vakgebied. Daarnaast is dit ook de ideale manier om nieuwe opdrachtgevers te ontmoeten en te kunnen sparren met je vakgenoten. Ook regelen wij alle administratieve zaken voor je, zoals het versturen van je facturen naar je opdrachtgevers en het zorgen dat alles juridisch in orde is. Zo hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken!

The Future Group heeft een groot netwerk waar jij je freelance IT opdrachten uit kunt halen. Wij helpen je dus bij het zoeken naar werk. Wil jij weten wat je als zzp’er in de IT bij The Future Group kunt verdienen? Vul dan onze zzp calculator in en bereken eenvoudig wat jij voor uurtarief kunt vragen aan je IT opdrachtgevers!

Kom met ons in contact

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Of wil je meer weten over het bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in! Eén van onze adviseurs vertelt je graag meer over alles wat wij voor jou kunnen betekenen. Tot ziens bij The Future Group!

Eigen ICT bedrijf beginnen
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group