IT freelancer
ICT freelancer
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT freelance
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT freelancer

Ben jij een IT freelancer en zoek je een bedrijf waar jij je bij aan kunt sluiten? Dan ben je bij The Future Group zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor je klaar en vertellen je graag alles wat je over onze organisatie wilt weten. Eigenlijk komt het er op neer dat je profiteert van vele voordelen, als je je bij ons aansluit. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw administratie gedaan wordt, dat juridisch alles klopt en dat je facturen op tijd betaald worden. Zo hoef jij je daar geen zorgen meer om te maken!

Benieuwd geworden en wil je meer weten? Neem contact met ons op.

IT freelancer | The Future Group staat voor je klaar

Als ondernemer werk je natuurlijk het liefst aan zo veel mogelijk gave opdrachten, maar daar komt veel meer bij kijken. Zo moet je zorgen dat je administratie goed wordt bijgehouden, alles juridisch in orde is en dat je je netwerk goed onderhoudt. Juist bij die zaken helpt The Future Group ondernemers in de IT branche. Door jou te ontzorgen, kun jij je volledig focussen op waar je goed in bent: het werken aan mooie ICT opdrachten.

Bij The Future Group hebben we verschillende maatschappen, die allemaal een eigen specialisme hebben. Binnen deze maatschappen wordt er nauw met elkaar samengewerkt, kennis en opdrachten gedeeld. Daardoor zijn de meeste maatschappen inmiddels ook hechte vriendengroepen geworden! Als eigen baas samenwerken aan mooie opdrachten, samen met je vrienden. Dat is toch wat iedereen wil?

Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we natuurlijk voor je klaar. Neem gerust contact met ons op zodat we alles aan je uit kunnen leggen! Daarnaast is het ook mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group