fbpx
IT ondernemer2021-03-10T13:43:35+01:00
Eigen ICT bedrijf beginnen
Eigen ICT bedrijf beginnen
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT bedrijf starten
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT ondernemer

Ben jij, als IT ondernemer, op zoek naar ondersteuning? Óf wil jij juist beginnen met ondernemen binnen de ICT? Dan ben je bij The Future Group helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een van de grootste IT organisaties binnen Nederland en hebben al meer dan 350 specialisten rondlopen. De vraag naar ICT specialisten is in de afgelopen jaren sterk toegenomen en daar kun jij als freelancer jouw voordeel mee doen. Wij ondersteunen jou graag in dit proces, zodat jij aan de slag kunt met datgene waar jij goed in bent: de IT.

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wacht dan niet en plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs in.

IT ondernemer | The Future Group staat voor jou klaar!

Maar hoe gaat onze ondersteuning dan precies in zijn werk? Allereerst nemen wij jouw volledige administratie uit handen. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor gedegen contracten, versturen we facturen aan jouw opdrachtgevers en bewaken wij ook de deadlines van betalingen. Daarnaast regelen wij ook de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers; terwijl jij werkt aan je huidige opdracht zijn wij bezig met het vinden van je volgende opdracht.

Bovendien zorgen wij ervoor dat jij een plek krijgt, waar jij rustig kunt werken. Hier zul je andere IT professionals ontmoeten, die jou zullen inspireren om door te ontwikkelen en bezig te zijn met mooie opdrachten. Zo versterken we elkaar; in zowel de ontwikkeling als de expertise. Samen creëren we toegevoegde waarde voor de klanten.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over onze dienstverlening óf wil jij ondersteuning krijgen als beginnend IT ondernemer? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op. Onze adviseurs helpen jou graag verder!

Eigen ICT bedrijf beginnen
Pijlers social
Pijlers kennis
Eigen ICT bedrijf starten
Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group