Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT ZZP

Wil je graag IT ZZP er worden? Dan ben je bij The Future Group zeker aan het juiste adres! Wij helpen zzp’ers in de IT branche met alle zaken die bij het ondernemen komen kijken, maar waar je zelf vaak geen tijd voor hebt of te weinig kennis van hebt. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat je administratie op orde is. We verzenden je facturen, we zorgen voor gedegen contracten en houden in de gaten of je opdrachtgevers je op tijd betalen. Zo heb jij tijd om je te focussen op waar je goed in bent; gave IT opdrachten uitvoeren!

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

IT ZZP er worden, samen met The Future Group

Bij The Future Group vinden we het belangrijk dat je van alle voordelen profiteert die het ondernemerschap te bieden heeft, maar daarnaast nemen we ook veel werk voor je weg. Zo zorgen we er voor dat je je kennisniveau op peil kunt houden door het organiseren van interessante events, die je samen met je vakgenoten kunt bezoeken. We nodigen geregeld professionals uit die hun ervaringen met je komen delen. Ook kun je gebruik maken van ons uitgebreide netwerk om mooie opdrachten binnen te halen en zorgen wij er voor dat al je administratie op orde is.

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Bij vragen staan we voor je klaar. Neem gerust contact op en we geven je alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast is het ook mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in te plannen. Eén van onze adviseurs gaat dan met je in gesprek zodat we alle tijd voor je vrij kunnen maken. We leggen je uit wat de mogelijkheden zijn en wat we je kunnen bieden. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group