ITer worden
Beginnen als ITer
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT bedrijf starten
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ITer worden

Wil jij ITer worden maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan ben je bij The Future Group zeker aan het juiste adres! Jij kunt je bij ons aansluiten als je zzp’er bent of wilt worden in de IT branche. In ruil hiervoor helpen wij jou bij allerlei randzaken die bij het ondernemen komen kijken. Denk hierbij aan het bijhouden van je administratie, het zorgen voor nieuwe opdracht en het uitbreiden van je netwerk. Zo hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken en kun je jezelf altijd van je beste kant laten zien aan je opdrachtgevers.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

ITer worden bij The Future Group

Onze organisatie is met 350 IT professionals de grootste IT organisatie van Nederland. Binnen het bedrijf hebben we 21 verschillende maatschappen, met ieder hun eigen specialisme. Binnen dat maatschap werken de vakgenoten (wij noemen die maten), nauw met elkaar samen. Iedereen is zzp’er, maar er wordt onderling wel veel met elkaar overlegd. Veel van de maatschappen zijn daarom inmiddels ook hechte vriendengroepen geworden!

Daarnaast ondersteunt The Future Group je in nog veel meer zaken. Zo neemt onze eigen afdeling bijvoorbeeld jouw hele administratie uit handen, waardoor je hier zelf geen omkijken meer naar hebt. Ook hebben we een eigen sales afdeling die je helpt bij het vinden van nieuwe opdrachten. Wij organiseren regelmatig interessante events die er op gericht zijn om jouw kennisniveau op peil te houden, of je netwerk te onderhouden.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, zodat we alles goed aan je kunnen toelichten. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om direct contact op te nemen. Wie weet zien we jou binnenkort bij The Future Group!

Eigen IT bedrijf beginnen
Eigen bedrijf beginnen IT
Eigen bedrijf starten ICT
Eigen ICT bedrijf starten
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group