Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Ondernemen en IT

Ondernemen en IT. Gaat dat met elkaar samen? Bij The Future Group vinden we van wel! Wij helpen ondernemers in de IT branche, met de zaken van het ondernemen waar ze zelf geen tijd voor hebben of de kennis niet van hebben. Denk bijvoorbeeld aan de administratieve zaken en juridische afwikkeling. Daardoor hebben zij tijd om te doen waar de goed in zijn; werken aan gave opdrachten en geld verdienen!

Benieuwd of The Future Group ook iets voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder.

Ondernemen en IT | The Future Group staat voor je klaar

Ondernemen heeft vele voordelen. Zo bepaal je je eigen uren, heb je veel vrijheid en werk je alleen aan opdrachten die jij echt leuk vindt. Daarnaast verdien je in de meeste gevallen ook meer dan bij een baas. Toch zitten er ook nadelen aan. Zo ben je veel tijd kwijt aan bijvoorbeeld administratie en moet je alles alleen doen. Als je een lastige opdracht hebt, kun je hier met niemand overleggen.

Juist deze zaken neemt The Future Group voor je uit handen. Wij zorgen er voor dat je administratie en de juridische afwikkeling op orde is, maar daarnaast helpen we je nog met veel meer zaken! Je kunt gebruik maken van ons uitgebreide netwerk om zo aan opdrachten te komen en zorgen we er met onze events voor dat je kennisniveau op peil blijft. Zo kun jij altijd de beste versie van jezelf laten zien!

Heb je vragen? Neem contact op!

Bij vragen staan we natuurlijk voor je klaar. Neem contact met ons op en we geven je alle informatie die je nog nodig hebt. Ook kun je direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen met één van onze adviseurs. Zij gaan uitgebreid met je in gesprek zodat alle mogelijkheden goed belicht worden. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie

Meer weten over het ondernemerschap?

Heb jij nog vragen over zzp’er worden, of wil je meer weten over voor jezelf beginnen? The Future Group staat voor je klaar! Ga naar onze zzp helpdesk, lees de informatieve blogberichten óf neem natuurlijk contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group