fbpx
Ondernemen ICT2022-05-24T11:58:22+02:00
Eigen ICT bedrijf beginnen
Eigen ICT bedrijf beginnen
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT bedrijf starten
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Ondernemen ICT

Wil jij beginnen met ondernemen ICT? Of ben je net begonnen als freelancer, maar vind je het lastig om zelf je weg te vinden? Wij, van The Future Group, helpen jou graag verder! Wij zijn een van de grootste IT organisaties binnen Nederland en helpen zelfstandig ondernemers om door te groeien binnen deze branche. Dit doen wij door jou te ontzorgen op de onderdelen waar jij weinig tijd en energie voor hebt. Zo regelen wij bijvoorbeeld de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers, het bijhouden en versturen van jouw facturen en nog veel meer.

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij kijken graag op maat met jou mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ondernemen ICT | The Future Group is jouw ideale partner!

Wij maken gebruik van verschillende maatschappen, waar jij jou als zelfstandig ondernemer bij aan kunt sluiten. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken om jouw eigen ondernemerschap te verliezen, want bij ons blijf je eigen baas. Het voordeel van de maatschappen is dat jij kennis en expertise uit kunt wisselen en bij grote opdrachten ondersteuning van een andere freelancer op kunt vragen. Op deze manier creëren we samen toegevoegde waarde voor onze klanten.

Het grootste voordeel wanneer je je aansluit bij The Future Group is dat je er niet alleen voor staat. Maar je wilt er financieel natuurlijk ook op vooruit gaan. Bij The Future Group verdien je meer dan in loondienst en meer dan dat je een midlance contract hebt. Je bent immers een ondernemer en die bijbehorende risico’s moeten worden beloond.

Meer informatie?

Heb jij nog vragen over ondernemen ICT of wil jij meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust even contact met ons op. Wil je snel weten wat je netto over zal houden als freelancer binnen de IT? Bereken dan jouw besteedbaar inkomen via onze calculator. Tot ziens bij The Future Group!

Eigen ICT bedrijf beginnen
Pijlers social
Pijlers kennis
Eigen ICT bedrijf starten

Meer weten over het ondernemerschap?

Heb jij nog vragen over zzp’er worden, of wil je meer weten over voor jezelf beginnen? The Future Group staat voor je klaar! Ga naar onze zzp helpdesk, lees de informatieve blogberichten óf neem natuurlijk contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group