fbpx
Ondernemen in de ICT2022-05-24T12:03:02+02:00
Eigen ICT bedrijf beginnen
Eigen ICT bedrijf beginnen
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT bedrijf starten
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Ondernemen in de ICT

Wil jij graag beginnen met ondernemen in de ICT? Of ben je al een zelfstandig ondernemer en zoek je ondersteuning bij bepaalde processen in het ondernemerschap? Dan ben je bij The Future Group zeker aan het juiste adres! Onze organisatie bestaat uit meer dan 350 professionals met ieder een eigen expertise. De vraag naar specialisten voor opdrachten in de ICT is in de afgelopen jaren sterk toegenomen en dat zal, naar verwachting, in de toekomst zo blijven. Wij helpen jou, als freelancer, om hier jouw voordeel mee te doen.

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jouw expertise kunnen betekenen? Wacht niet en maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs.

Ondernemen in de ICT | The Future Group is jouw partner!

Maar hoe kunnen wij jou hier nou precies bij helpen? Wij zorgen voor ondersteuning op vier verschillende vlakken: het opbouwen van een netwerk aan opdrachtgevers, het bouwen van sociale connecties, het uitwisselen van kennis en de volledige administratie. Op deze manier ontzorgen wij jou van acquisitie van nieuwe opdrachtgevers, het bijhouden van de administratie en het versturen van de facturen.

Wij werken in 20 verschillende maatschappen. Dat zijn grote groepen ondernemers en professionals die samen een bepaald IT specialisme hebben. Een eigen plek in hun expertise gebied. Samen delen ze kennis, kunde en business. Voor elk specialisme hebben wij dus een plek. En vind je dat er nog iets bij kan? Dan kun je, met genoeg andere professionals, een nieuwe maatschap maken.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over het ondernemen in de ICT of kunnen wij jou met andere vraagstukken helpen? Twijfel niet en neem gerust even contact op. Onze adviseurs helpen jou snel verder!

Eigen ICT bedrijf beginnen
Pijlers social
Pijlers kennis
Eigen ICT bedrijf starten

Meer weten over het ondernemerschap?

Heb jij nog vragen over zzp’er worden, of wil je meer weten over voor jezelf beginnen? The Future Group staat voor je klaar! Ga naar onze zzp helpdesk, lees de informatieve blogberichten óf neem natuurlijk contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group