fbpx
Ondernemen in de IT2022-05-24T12:26:35+02:00
Eigen ICT bedrijf beginnen
Eigen ICT bedrijf beginnen
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT bedrijf starten
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Ondernemen in de IT

Zoek jij naar meer informatie over het ondernemen in de IT? Wij, van The Future Group, helpen jou graag verder! Het grootste voordeel wanneer je je aansluit bij een van de grootste IT organisaties in Nederland is dat je er niet alleen voor staat. Wij begrijpen natuurlijk ook dat je er, als zelfstandig ondernemer, financieel vooruit op wilt gaan. Bij The Future Group verdien je daarom meer dan in loondienst en meer dan dat je een midlance contract hebt. Als freelance ICT specialist loop je immers een hoger risico dan een specialist in loondienst en daar moet jij ook beloond voor worden.

Wil je meer weten over het financiële plaatje als ondernemer in de IT? Krijg meer inzicht door onze ZZP-calculator in te vullen.

Ondernemen in de IT | The Future Group staat voor jou klaar!

Maar waarom zijn wij nou juist geschikt om jou verder te helpen? Wij ontzorgen jou op de onderdelen waar jij weinig tijd en energie voor hebt. Zo regelen wij bijvoorbeeld de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers, het bijhouden en versturen van jouw facturen en nog veel meer. Zo kun jij werken aan datgene waar jij als een van de beste in bent: de ICT.

Hiervoor maken wij gebruik van 20 verschillende maatschappen, waar jij jou als zelfstandig ondernemer bij aan kunt sluiten. Geen zorgen over jouw eigen ondernemerschap, want bij ons blijf je eigen baas! Het voordeel van de maatschappen is dat jij kennis en expertise uit kunt wisselen en bij grote en/of lastige opdrachten ondersteuning van een andere freelancer op kunt vragen. Zo creëren we samen een nieuwe toegevoegde waarde voor onze klanten.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over het ondernemen in de IT of over onze dienstverlening in het algemeen? Wacht niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op. Tot ziens bij The Future Group!

Eigen ICT bedrijf beginnen
Pijlers social
Pijlers kennis
Eigen ICT bedrijf starten

Meer weten over het ondernemerschap?

Heb jij nog vragen over zzp’er worden, of wil je meer weten over voor jezelf beginnen? The Future Group staat voor je klaar! Ga naar onze zzp helpdesk, lees de informatieve blogberichten óf neem natuurlijk contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group