HEY TESTSPECIALIST!

WORDT ZZP’ER BIJ THE FUTURE GROUP

HEB JIJ AMBITIES ALS ZZP’ER IN IT?

KOM SAMEN ONDERNEMEN BIJ THE FUTURE GROUP

Ben jij IT professional en denk je eraan om voor jezelf te beginnen? De vrijheid om zelf je projecten uit te zoeken, je eigen werktijden te bepalen, geen baas en geen beoordelingsgesprekken meer, en nog meer verdienen ook. Wie wil dat niet?

Maar hoe pak je dat aan? Hoe krijg je voldoende opdrachten? Hoe doe je de administratie? Hoe zorg je dat je aan de steeds veranderende wetgeving voldoet? Met wie ga je sparren als je met een moeilijke klus bezig bent? Hoe zorg je ervoor dat je ook als eigen baas blijft investeren in je eigen kennisontwikkeling?

Dan is The Future Group iets voor jou.

Ontvang meer informatie!

DE MAATSCHAP TESTDYNAMICS

ONZE ROLLEN EN SPECIALISMEN

De maatschap TestDynamics bestaat uit een groot aantal testspecialisten die ondersteuning en advies bieden op het gebied van Testproces analyse & improvement, Quality Assurance, Reviews & Quickscans, Testengineering, Testmanagement, Testautomatisering, Performance testing en analyse. TestDynamics heeft klanten als NS, ABN AMRO, Belastingdienst, Rijkswaterstaat in het klantbestand.

Agile Partners

DE ROLLEN

Testanalist
Testengineer
Testcoordinator
Testmanager
Testautomatiseerder
QA consultant

Agile Partners

DE TECHNIEKEN

Kenmerkend voor de maatschap TestDynamics is haar maatwerk en oplossingsgerichtheid, maar ook het gebruik en de beheersing van aantoonbaar werkende tools en technieken. Centraal staat steeds de besparing die onze klant realiseert door te investeren in kwaliteit aan de hand van testen.
Binnen TFG is alle benodigde kennis (certificeringen) en ervaring voorhanden (TMap, ISTQB, Testtooling, Testautomatisering) om uw testprojecten efficiënt en effectief te ondersteunen.

Agile Partners

DE VOORDELEN

(Sales) netwerk binnen The Future Group
Kennisdeling binnen de maatschap en het netwerk
Sociale connectie

Test je tests

Vertrouw jij je testautomatisering?

In een steeds veeleisender wereld moet software steeds sneller en kortcyclischer worden opgeleverd. Om kwaliteit te kunnen waarborgen, zetten teams en organisaties steeds vaker testautomatisering in als een middel om sneller, vaker en meer te kunnen testen. Maar wie test de kwaliteit van de testautomatisering?

Terugkijken

Wat is het financiële plaatje?

Je wil er natuurlijk op vooruit gaan

Het grootste voordeel wanneer je je aansluit bij The Future Group is dat je er niet alleen voor staat. Maar je wilt er financieel natuurlijk ook op vooruit gaan. Bij The Future Group verdien je meer dan in loondienst en meer dan dat je een midlance contract hebt. Je bent immers ondernemer en risico moet worden beloond.

Wil jij voor jezelf uitrekenen wat je kunt verdienen als zelfstandig IT Professional?

Open de ZZP-Calculator

ONTDEK IN 3 UUR HOE JIJ SAMEN MET ONS KAN ONDERNEMEN ALS IT’ER!

KOM NAAR HET ONLINE ONDERNEMERS FESTIVAL!

Je hebt altijd al voor jezelf willen beginnen, maar toch weet je niet helemaal hoe en is nu wel het juiste moment om de stap te nemen?
We willen je graag kennis laten maken met onze manier van ondernemen en
vertellen wij je alles wat je moet weten op het gebied van ondernemen én waarom jij, bij onze professionals hoort.

Inschrijven

Onze toegevoegde waarde voor jou

De 4 Pijlers van The Future Group

SALES NETWERK

Samen ondernemen met ons, opent in een keer de deuren naar gave opdrachten voor topbedrijven. Terwijl jij werkt aan je huidige opdracht, zijn wij bezig met het vinden van je volgende opdracht.

SOCIALE CONNECTIE

Hoe fijn is het als je weet dat er altijd een plek is waar je kunt aanschuiven om te werken, antwoorden op allerlei soorten vragen te krijgen of om anderen te ontmoeten. Dat is samen ondernemen.

KENNIS GEDREVEN

Professionals die jou inspireren in je ontwikkeling en bezig zijn met mooie opdrachten. Elkaars ontwikkeling en expertise versterken. Samen creëren we toegevoegde waarde voor de klanten.

ADMINISTRATIE

Wij nemen voor jou alle administratie uit handen. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor gedegen contracten, versturen we facturen aan jouw opdrachtgevers en bewaken of die ook op tijd worden betaald.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

LAAT HET ONS WETEN!

Zoek jij maximale ondersteuning en wil je samen ondernemen en werken aan uitdagende opdrachten? Sluit je aan! We vertellen je graag meer.