Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Wat is zzper

Wat is zzper nu eigenlijk precies? Dat is iemand die zelfstandig werkt, zonder personeel in dienst te hebben. Eigenlijk dus een bedrijf dat bestaat uit één persoon. Als zzp’er kun je alles alleen doen, maar je kunt je ook aansluiten bij een netwerk. The Future Group biedt ondersteuning voor zzp’ers in de IT branche. Wij nemen alle randzaken van het ondernemen uit handen, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn; het werken aan gave IT opdrachten!

Ben je benieuwd of The Future Group ook wat voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Wat is zzper | The Future Group is er voor IT zzp’ers!

Wij zorgen er voor dat de zzp’ers die bij ons zijn aangesloten, zich altijd van hun beste kant kunnen laten zien. Wij nemen alle randzaken uit handen, denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van de administratie en het zorgen dat alles juridisch in orde is. Ook kunnen de aangesloten zzp’ers gebruik maken van ons uitgebreide netwerk voor het krijgen van nieuwe opdrachten.

Bij ons is de organisatie opgedeeld in verschillende maatschappen. Elk maatschap heeft zijn eigen specialisme, waarbinnen de vakgenoten nauw met elkaar samenwerken. Iedereen is bezig met zijn of haar eigen onderneming, maar er is wel een mogelijkheid om elkaar te helpen en met elkaar te sparren. Veel van de maatschappen zijn daarom inmiddels hechte vriendengroepen geworden!

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder! Wil je liever een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Dat kan natuurlijk ook. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met één van onze adviseurs en we vertellen je alles wat je wilt weten. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group