fbpx
Zzp er ICT2021-06-02T14:06:53+02:00
Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Zzp er ICT

Wil je graag zzp er in de ICT worden? Zelf je eigen opdrachten bepalen, veel vrijheid hebben en meer verdienen dan bij een baas? Dat klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk, maar aan ondernemen zit ook een andere kant. Zo ben je veel extra tijd kwijt aan een netwerk opbouwen, je administratie op orde krijgen en zorgen dat alles juridisch in orde is. Juist daar helpt The Future Group ondernemers in de ICT bij! Zo kun jij je volledig focussen op waar je goed in bent; werken aan gave ICT projecten en geld verdienen!

Heb je vragen naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Zzp er ICT | The Future Group staat voor je klaar

Naast hulp bij verschillende randzaken, profiteer je bij ons van nog veel meer voordelen. We hebben een zeer groot en divers netwerk, wat je kan gebruiken om opdrachten binnen te halen. Daarnaast zorgen wij er voor dat je kennisniveau op peil blijft, door middel van leuke en interessante events waar je je voor kunt inschrijven. Ook heb je binnen je maatschap genoeg ruimte om met vakgenoten te sparren over lastige opdrachten of om zelfs samen te werken. Je hebt dus altijd genoeg mensen om je heen om op terug te kunnen vallen.

Naast hard werken is er bij The Future Group ook genoeg tijd voor ontspanning. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals een dagje karten. Zo kun je op een leuke manier je vakgenoten nog beter leren kennen en je netwerk verder uitbreiden!

Zien we je snel?

Heb je vragen of wil je graag nog meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder. Daarnaast is het ook mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Eén van onze adviseurs gaat dan met je in gesprek over wat we je kunnen bieden. Tot snel!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group