fbpx
ZZP ICT2022-01-13T08:36:49+01:00
ZZP ICT
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ZZP ICT

Wil je graag weten of zzp ICT en of het iets voor jou is? Zzp’er worden brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je je eigen werktijden indelen, zelf bepalen aan welke opdrachten je wel en niet wilt werken en verdien je over het algemeen meer dan wanneer je voor een baas werkt. Maar er zit ook een andere kant aan. Zo ben je vaak veel tijd kwijt aan het onderhouden van je netwerk, je administratie en om er voor te zorgen dat je kennisniveau op peil blijft. Juist deze zaken kan The Future Group voor je uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op de mooie ICT opdrachten! Zo ervaar je wel de vrijheid van het ondernemen, maar kun je toch altijd op iemand terug vallen.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

ZZP ICT | The Future Group helpt je verder

Bij The Future Group sta je er nooit alleen voor, maar financieel ga je er wel op vooruit! Je verdient meer dan dat je in loondienst zit en ook meer dan met een Midlance contract. Toch bieden we je wel wat meer zekerheid dan wanneer je helemaal freelancer bent. Wij zorgen er voor dat we alle randzaken voor je uit handen nemen en daarnaast is er altijd iemand om mee te sparren als je bijvoorbeeld bezig bent met een lastige opdracht. Je bent aan het ondernemen, maar kan dat wel samen met je vakgenoten doen!

Bij The Future Group hebben we verschillende maatschappen. De vakgenoten binnen elk maatschap werken nauw met elkaar samen en zijn daarom inmiddels vaak hechte vriendengroepen geworden. Daarnaast organiseren we regelmatig interessante events waarmee jij je kennisniveau kan verbeteren, je netwerk kan uitbreiden of de andere maten beter kunt leren kennen.

Kom met ons in contact!

Graag geven wij je alle informatie die je eventueel nog mist. Neem contact met ons op en onze medewerkers staan klaar om je verder te helpen. Daarnaast kun je ook een vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons inplannen. Wie weet tot ziens bij The Future Group!

ZZP ICT
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group