fbpx
Zzp in de IT2021-03-10T13:34:10+01:00
Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Zzp in de IT

Zzp in de IT. Kan dat eigenlijk? Jazeker! Het is zeker mogelijk om in de IT branche als zzp’er aan de slag te gaan. Je kiest je eigen opdrachtgevers uit, bepaalt zelf hoeveel je wilt werken en hoeveel je wilt verdienen. Daarnaast verdien je vaak in verhouding veel meer dan wanneer je in loondienst werkt. Maar er zijn natuurlijk ook onzekerheden die komen kijken bij het ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan dat je er helemaal alleen voor staat en geen collega’s hebt om mee te sparren. En hoe zit het bijvoorbeeld met je netwerk? Is dat groot genoeg om je opdrachten uit te halen?

The Future Group staat juist met dit soort zaken voor je klaar! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Zzp in de IT | The Future Group helpt je op weg

The Future Group is één van Nederlands grootste IT organisaties. Door je als zzp’er bij ons aan te sluiten, profiteer je van meerdere voordelen. Wij zorgen er namelijk voor dat jij je volledig kunt focussen op het werken aan gave opdrachten, zonder dat je je nog zorgen hoeft te maken over de randzaken, zoals je administratie. Dat regelen wij voor je! Daarnaast bieden we natuurlijk ook advies, juridische ondersteuning en zorgen we er bijvoorbeeld ook voor dat je opdrachtgevers je op tijd betalen. Zo kun jij je altijd van je beste kant laten zien!

Maar er is meer! The Future Group is onderverdeeld in verschillende maatschappen. Deze maatschappen hebben ieder hun eigen specialisme, waarbinnen de vakgenoten nauw met elkaar samen werken. Zo heb je altijd iemand om mee te sparren bij een moeilijke opdracht. Ook organiseert The Future Group regelmatig interessante events waardoor jij je netwerk kunt vergroten en je kennis op peil kunt houden. Maar er is ook ruimte voor ontspanning! Door samen leuke dingen te doen zijn veel van de maatschappen inmiddels hechte vriendengroepen geworden.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Natuurlijk geven we je graag meer informatie als je geïnteresseerd bent. Neem daarvoor contact met ons op, of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in. Onze adviseurs zullen je dan uitgebreid vertellen waarom The Future Group en jij een goede match zijn!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group