fbpx
ZZP IT2021-03-10T13:33:24+01:00
Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ZZP IT

Ben je er geïnteresseerd in om zzp IT er te worden? Of ben je dit al maar ben je op zoek naar een community om je bij aan te sluiten? Dan ben je bij The Future Group aan het juiste adres! Wij zijn met 350 professionals één van de grootste IT organisaties van Nederland. Wij helpen je graag met alle randzaken van het ondernemerschap, zodat jij altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien aan opdrachtgevers!

Bij vragen staan we natuurlijk voor je klaar. Neem contact met ons op!

ZZP IT | The Future Group staat voor je klaar

Als je je aansluit bij The Future Group, zul je snel ontdekken dat er veel voordelen aan zitten. Wij zorgen er namelijk voor dat jij je vol kunt focussen op het ondernemen, wij regelen de rest! Zo houden we je administratie op orde, houden we je op de hoogte van alle wet- en regelgeving waar je mee te maken hebt en bewaken we ook nog dat je opdrachtgevers op tijd hun facturen betalen. Daarnaast hebben we een groot netwerk waar je gebruik van kunt maken om opdrachten binnen te halen en zorgen we er voor dat je kennisniveau op peil blijft door onze leerzame events!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Onze medewerkers gaan met je in gesprek en zullen je op de hoogte stellen van alle informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen, zodat je met één van onze adviseurs in gesprek kunt gaan over wat wij je kunnen bieden.

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group