Maatschap

NoordOost

Samen ondernemen

In de regio NoordOost

Er is meer rust, ruimte, water, natuur, recreatiegebied, de mensen zijn er nuchter, aanpakkers en ze nemen initiatief. Niet gek dat meer en meer mensen de aantrekking voelen tot het Noorden en het Oosten van Nederland. Zeker nu men niet meer dagelijks op kantoor aanwezig hoeft te zijn. Ookal is Nederland klein, het verschil in de mensen en het zakendoen in het NoordOosten is een wereld van verschil met de snelle, drukke en gehaaste en tikkeltje oppervlakkige randstad.

Doe maar gewoon, wees goed voor elkaar en regel je zaken is meer het motto in deze regio. De behoefte van onze relaties is dan ook groot om niet altijd meer naar Zoetermeer af te reizen. De hoogste tijd voor uitbreiding van het grootste IT collectief van Nederland.

Kom met ons in contact

Development

Binnen ons netwerk van maatschappen zijn veel (verschillende) soort developers als ondernemer actief. In de regio NoordOost zijn we nog niet groot genoeg om per specialisme een maatschap te hebben. Ben jij een developer met ondernemende ambities en meer dan 7 jaar werkervaring? Dan ben je zeer welkom in ons netwerk.

Test

Testen is belangrijk voor de kwaliteit van code. Ook in NoordOost Nederland zijn we overtuigd van het nut en de noodzaak om goed te testen. TFG NoordOost heeft een aantal Testers, maar wij versterken het netwerk op dit vlak nog graag met nieuwe ondernemers uit deze regio. Kennis delen en halen vindt plaats over het gehele netwerk, waar 400 IT specialisten in actief zijn.

Bridge2IT

Het vakgebied van IT is steeds actiever op het snijvlak van de business. Daar zijn verschillende rollen voor in de markt. Deze zijn in onze regio verzameld onder de titel Bridge2IT. Er zijn een aantal maten aangesloten die meer tegen de businesszijde werken. Specialisten die willen gaan ondernemen in de regio zijn zeer welkom binnen onze community. Zolang we groeien, delen we ook veel kennis met de andere ondernemers in het netwerk.

11
Aug

“HIER IS MEER RUST, RUIMTE EN NATUUR. ”

Categorie: Ondernemen in de regio Tags: NoordOost Auteur: Joost van der Meulen

Jan Bosch is 34 jaar en woont in een woonboerderij in de buurt van Zwolle. Jan is een van de eerste maten die is aangesloten bij de nieuwe TFG maatschap NoordOost, waar de focus ligt op het ondernemen in de regio. En om bij de opbouw van de maatschap iemand erbij te hebben die niet alleen in de regio woont, maar er ook is opgegroeid is wel zo fijn.

In de regio NoordOost is er ‘meer rust, ruimte en de mensen zijn echte aanpakkers’, weet Jan mij te vertellen. Daar straks meer over, eerst wat over Jan zelf..

Lees testimonial

Opdrachtgevers in de regio

Wij werken voor bijna alle beursgenoteerde bedrijven in Nederland en tal van overheidsorganisaties. Samen ondernemen met ons, opent in een keer de deuren naar de meest uitdagende opdrachten. Terwijl jij werkt aan je huidige opdracht, zijn wij bezig met het vinden van je volgende opdracht uiteraard bij jou in de regio NoordOost.

Voordelen voor opdrachtgevers in Noord Oost

  • Onafhankelijk advies

  • Toegang tot een lokaal netwerk van zeer ervaren IT specialisten

  • IT specialisten met ruim zeven jaar vakervaring

  • Kennis events in de regio, geen lange route naar de randstad

  • Ondernemers die gemakkelijk de vertaalslag naar de business maken

DE ONDERNEMERS VAN DEZE MAATSCHAP

Ontmoet de mensen achter de maatschap

Robert-Jan Suurmeijer

Jos Reuvers

Feike Hamstra

Jan Bosch

Join us

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT!