1 jaar maat jubileumdiner

Sfeerimpressie van de avond

1 jaar maat jubileumdiner

Speciaal voor alle ondernemers die 1 jaar aangesloten zijn bij The Future Group organiseerden wij een jubileumdiner op een prachtige locatie; Encore in Scheveningen. Dat betekent erg lekker eten en een prachtige ambiance. We vierden dit samen met de maten die deze mijlpaal in 21/22 behaalden.

Door Corona hebben wij elkaar in het afgelopen jaar minder gezien. Om terug te blikken op het eerste jaar als ondernemer bij The Future Group en paaltjes te slaan om komend jaar verder te bouwen aan de ambitie van onze ondernemers begonnen we de avond met een retrospective en gallery walk langs de pijlers en marketing. Dit om meer vorm te brengen aan samen ondernemen, want dat maakt sterker dan alleen. Zo kunnen wij onze maten helpen 2022 nog succesvoller te maken!

Het was een hele mooie avond met veel nieuwe connecties, een heerlijk diner en natuurlijk vooral een gezellige avond waar wij deze mijlpaal met onze maten hebben gevierd.

ANDERE EVENTS

Kom meer te weten over onze events of bekijk alle events in dit handige overzicht:

Alle events

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT!

Zoek jij maximale ondersteuning en wil je samen zorgeloos ondernemen en werken aan uitdagende opdrachten, sluit je dan aan bij The Future Group.

Join us