Security Startersavond

VOOR TOEKOMSTIGE IT-ONDERNEMERS!

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 5 oktober 2021

  • Locatie: Online

  • Begintijd: 16:00 uur

  • Eindtijd: 17:30 uur

Ben jij werkzaam in de informatiebeveiliging, als bijvoorbeeld Security Officer, SOC Specialist of een andere rol? En zit je eraan te denken om voor jezelf te beginnen maar heb je nog wel vragen over het ondernemerschap? Kom dan naar de Security Startersavond op dinsdag 5 oktober en ontdek wat samen ondernemen voor jou kan betekenen.

Security is een topic dat met de dag belangrijker wordt. Grote bedrijven kampen steeds vaker met hackers die slimmer en slimmer lijken te worden. Het is dan ook niet voor niks dat jaarlijks in oktober de National Cyber Security Awareness Month plaatsvindt waar er met events door heel de wereld aandacht wordt besteedt aan Cyber Security. The Future Group sluit zich hier graag bij aan.

Door snel ontwikkelende trends is het van belang om als Security specialist hiervan op de hoogte te blijven en nieuwe kennis te delen en te vergaren. Wanneer je hiernaar op zoek bent, wat is er dan mooier dan een netwerk van Security specialisten waar kennis wordt gedeeld, je de kans hebt om te sparren en kunt rekenen op een team die 24/7 voor je klaar staat? Binnen de maatschap Security hebben wij specialisten in huis die bedrijven helpen hun bedrijfsvoering, data én persoonsgegevens te beschermen. Sluit jij je aan?

Security Startersavond is een sessie voor en door ondernemers. Een aantal maten uit de Maatschap Security delen deze middag hun ondernemersverhaal. Ook is er genoeg ruimte om al jouw vragen over het ondernemerschap te stellen. Anouk van Melis is de host van de avond en zorgt ervoor dat alle vragen beantwoord zullen worden. Deelname is gratis en uiteraard vrijblijvend. Ben je al ZZP’er, maar mis je een community om je heen? Ook dan ben je uiteraard welkom op dit evenement.

Over The Future Group
The Future Group is met ruim 350 professionals een van de grootste IT organisaties van Nederland. De community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpen dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch je eigen ondernemerschap behoudt. De community zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Één van deze maatschappen is Security.

Programma

16.00 – Opening plus welkomstwoord door Anouk van Melis

16:15 – Introductie sprekers

16.45 – Q&A

17.30 – Einde

De volgende Security maten sluiten aan:

Mike Onderdelinden

Security Consultant

Bekijk LinkedIn

Michael Pols

Information Security Manager

Bekijk LinkedIn
Dennis Zandvliet

Dennis Zandvliet

Security Officer

Bekijk LinkedIn