Zeilen met Agile Partners

VOOR TOEKOMSTIGE IT-ONDERNEMERS!

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 22 september 2021

  • Locatie: Zuwe 20. 1241 NC Kortenhoef

  • Begintijd: 18:00 uur

  • Eindtijd: 22:00 uur

Speciaal voor Product Owners, Scrum Masters en andere Agilisten! Wil jij voor jezelf beginnen? Maar wil je dit niet alleen doen? Speciaal hiervoor organiseert The Future Group op 22 september een netwerk evenement, waar je in contact kan komen met andere vakgenoten en ondernemers.

‘Zeilen met Agile Partners’ is een netwerkevenement alleen dan net anders. Een laagdrempelige manier om mede Product Owners, Scrum Master en andere Agilisten te spreken. Omdat wij binnen The Future Group geloven in dat samen ondernemen ook samen plezier maken betekent, gaan wij vooraf aan het netwerkevenement met elkaar zeilen. Bij zeilen is samenwerking en communicatie essentieel, zeil jij mee naar misschien wel jouw nieuwe toekomst?

Tijdens dit evenement is er genoeg ruimte om al jouw vragen over het ondernemerschap en de werkwijze van The Future Group te stellen. Daarbij kun je natuurlijk jouw netwerk uitbreiden binnen jouw vakgebied. Breid je netwerk uit en zet jouw eerste stap naar het ondernemerschap. Deelname is gratis, twijfel dan ook niet langer en schrijf je in!

Ben je al ZZP’er, maar mis je een community om je heen? Ook dan ben je uiteraard welkom op ‘Zeilen met Agile Partners’. Onze maten kunnen je alles vertellen over het delen van kennis, netwerk en saleskansen. Samen ondernemen is leuker dan alleen.

Over The Future Group
The Future Group is met ruim 350 professionals een van de grootste IT organisaties van Nederland. De community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpen dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch je eigen ondernemerschap behoudt. De community zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Een van deze maatschappen is Agile Partners. Voor Agilisten bouwen wij momenteel ook aan een nieuwe maatschap speciaal in het kader van Product Ownership.

Programma

18.00 – Zeilen in de avondzon

20:00 – After Sail inclusief netwerk BBQ

22.00 – Einde