Ondernemersdiner 2022

SAMEN STERK

DRINK – EAT – NETWORK – REPEAT

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 10 november 2022

  • Locatie:¬†Mereveld - Mereveldseweg 9, Utrecht

  • Begintijd: 18:00 uur

  • Eindtijd: 22:00 uur

Op 10 november is het weer zover, ons gehele collectief komt weer bij elkaar op het Ondernemersdiner! Ook dit jaar gaat het een geweldig evenement worden, vol verrassingen, lekker eten en goede gesprekken.

Voor dit jaar hebben wij een thema gekozen: Samen Sterk, dit gaan wij tijdens deze avond vertalen naar meer de verbinding tussen de maten en een inspirerend programma wat hierop aansluit. Reserveer alvast je plekje en zet 10 november in je agenda! Dit jaar vindt het Ondernemersdiner plaats in Mereveld te Utrecht. We ontvangen je graag om 18:00 uur.

SPREKER

Mark Tuitert
Motivational speaker & Olympisch kampioen langebaanschaatsen

Plekje reserveren

Sfeerimpressie van de avond

Matendiner 2021

Zo ervaarde Dennis Kreukniet (The Future Partners) het Matendiner 2021
‘Het Matendiner voelde voor mij als een uitje met vrienden. Ik kwam aan en ik kreeg een warm welkom en aan tafel was het alsof ik met vrienden aan tafel zat. We hebben over van alles gepraat onder het genot van heerlijk eten en het vermaak van een pracht cabaretier. Het is mooi om te zien dat TFG en TFP zo mooi in elkaar overlopen. Ondanks dat het 2 labels zijn met een andere identiteit merk je dat wij als vakgekken heel veel met elkaar gemeen hebben. Zowel in de priv√©sfeer als in de werksfeer. Dit zag je zowel terug in de visie die ik heb voor veel technieken als in de visie van meerdere maten van TFG. Ik vind het prachtig om te zien dat we allemaal een gedeelde passie hebben en onder het genot van heerlijk eten dit met elkaar kunnen delen.’