TFG Startersevent

VOOR TOEKOMSTIGE IT-ONDERNEMERS!

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 10 februari 2022

  • Locatie: Online

  • Begintijd: 16:00 uur

  • Eindtijd: 17:30 uur

Heb jij vragen over IT ondernemerschap? Tijdens dit Startersevent kun jij al je vragen stellen!

Ben jij senior IT professional en wil jij de stap naar ZZP nemen? Of ben je al ZZP’er maar wil je graag samen met TFG ondernemen? Maar heb je wel nog vragen? Dan is dit online event iets voor jou! Tijdens dit Startersevent vertellen verschillende maten van The Future Group hoe zij de stap maakten naar ondernemerschap en wat hier allemaal bij komt kijken. We sluiten af met een Q&A waar je al jouw prangende vragen kunt stellen! Jeske van der Zwet is host van de middag en zorgt ervoor dat alle vragen beantwoord zullen worden!

The Future Group is met ruim 350 professionals een van de grootste IT organisaties van Nederland. De community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpen dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch je eigen ondernemerschap behoudt. De groep zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn.

The Future Group deelt kennis, kunde en opdrachten. Samen bouwen wij aan de toekomst van toonaangevende organisaties en de toekomst van zelfstandige IT’ers. Samen zijn wij The Future Group.

Programma

16.00 – OPENING PLUS WELKOMSTWOORD

16:15 – INTRODUCTIE SPREKERS

16:30 – INHOUDELIJK PROGRAMMA ONDERNEMERSPANEL

17:00 – Q&A

17:30 – EINDE

De volgende maten sluiten aan:

Maikel Vlasman

 maat bij Cloud Native

Bekijk LinkedIn

Remco Bulten

maat bij Machine Learning

Bekijk LinkedIn

Gert-Jan van den Ham

maat bij TestDynamics Zuid

Bekijk LinkedIn