TFG Zuid Ondernemersplein

Maak kennis met The Future Group en kom in contact met vakgenoten in het zuiden!

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 22 september 2022

  • Locatie: De Gruyterfabriek, Den Bosch

  • Begintijd: 16:00 uur

  • Eindtijd: 20:00 uur

Altijd al voor jezelf willen beginnen als IT specialist en wil je weten wat daarbij komt kijken? Wil je weten welke ondernemersvorm het beste bij jouw situatie past en waar je allemaal aan moet denken bij het opstellen van een contract?

Of ben je reeds ondernemer in de IT maar kom je niet toe aan je kennisontwikkeling? En voelt het misschien toch iets te eenzaam? Kom dan naar het Ondernemersplein TFG Zuid op 22 september en krijg antwoord op deze en vele andere vragen. Natuurlijk is er alle ruimte om kennis te maken met mede IT’ers, maten van The Future Group te ontmoeten en om ervaringen uit te wisselen met andere (startende) ondernemers. Deelname is gratis.

Momenteel zijn wij hard aan het werk om een mooi programma neer te zetten. De sprekers worden op deze pagina in de komende periode bijgewerkt. Maar je kan zeker rekenen op inspirerende verhalen, antwoorden op ondernemersvragen en natuurlijk veel gesprekken met zelfstandige ondernemers.

Programma

16:00    Inloop met drankjes en Bossche bollen
16:30    Opening markt met kraampjes door Martijn de Jong
16:45    Vrij rondlopen
17:00    Sessie 1  | Marketing; hoe positioneer ik mijzelf in de markt?
17:30    Sessie 2 | Ervaring uit de markt; Hoe kan je je als externe thuis voelen bij een opdrachtgever?
18:00    Pauze en dinerbuffet
18:30    Sessie 3  | User case: De kansen binnen de huidige energiecrisis voor IT
19:00    Start borrel en netwerk mogelijkheden
21:00    Einde bijeenkomst

TFG Zuid Ondernemersplein

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

The Future Group Zuid: Ondernemen in de regio

Al 20 jaar lang is The Future Group een begrip bij ondernemers in de IT. Lange tijd is daarbij de focus succesvol geweest op de IT business in de Randstad. In de loop der tijd zijn er echter veel opdrachtgevers in Zuid Nederland bij gekomen en hebben ook veel van onze maten hun woonplaats in Zuid Nederland. Daarnaast zien we, dat ook in Zuid Nederland steeds meer IT professionals de stap naar zelfstandig ondernemen als een nieuwe kans zien en dat er met name op het gebied van Industrie en IT enorme kansen liggen.

Daarom is begin 2020 besloten om met focus te bouwen aan een nieuwe entiteit in Zuid Nederland, de 2e economie van Nederland, en is The Future Group gestart met haar activiteiten in deze groeiende regio. Sinds 1 september 2020 is ook ons nieuwe kantoor in Den Bosch geopend.

Inmiddels zijn er 4 maatschappen uit ons collectief actief in de regio Zuid Nederland: Trending Technologies Zuid, Test Dynamics Zuid, MiSAP en Business Integration Zuid. Elk van deze maatschappen met hun eigen expertise en netwerk in de regio.

Wij zijn er van overtuigd dat we met deze regionale focus ons netwerk en de TFG community verder kunnen versterken op het gebied van kennis en commercie.

Ons adres is:

De Gruyterfabriek
Gebouw F, Kamer 4221 (1e etage)
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

ANDERE EVENTS

Kom meer te weten over onze events of bekijk alle events in dit handige overzicht:

Alle events

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT!

Zoek jij maximale ondersteuning en wil je samen zorgeloos ondernemen en werken aan uitdagende opdrachten, sluit je dan aan bij The Future Group.

Join us