TFG Zuid Ondernemersplein

Stel al je vragen over het ondernemerschap en kom in contact met vakgenoten in het zuiden!

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 22 september 2022

  • Locatie: De Gruyterfabriek, Den Bosch, Gebouw F

  • Toegang: Gratis

  • Begintijd: 16:00 uur

  • Eindtijd: 20:00 uur

Klik hier om je aan te melden!

Altijd al voor jezelf willen beginnen als IT specialist en wil je weten wat daarbij komt kijken? Wil je weten welke ondernemersvorm het beste bij jouw situatie past en waar je allemaal aan moet denken bij het opstellen van een contract?

Of ben je reeds ondernemer in de IT maar kom je niet toe aan je kennisontwikkeling? En voelt het misschien toch iets te eenzaam? Kom dan naar het Ondernemersplein TFG Zuid op 22 september en krijg antwoord op deze en vele andere vragen. Natuurlijk is er alle ruimte om kennis te maken met mede IT’ers, maten van The Future Group te ontmoeten en om ervaringen uit te wisselen met andere (startende) ondernemers. Deelname is gratis.

Programma

16:00    Inloop met drankjes en Bossche bollen
16:30    Opening kennismarkt
17:00    Sessie 1  | Marketing; hoe positioneer ik mijzelf in de markt? Tispha Barbier – The Future Group 
17:30    Sessie 2 | Ervaring uit de markt; Hoe kan je je als externe thuis voelen bij een opdrachtgever? Jean Delissen – Jumbo
18:00    Pauze en dinerbuffet
18:30    Sessie 3  | User case: LiFi: draadloze verbinding als radio geen optie is Floris Maassen – Signify
19:00    Kennismarkt & Borrel

De Ondernemersplein Markt

Ondernemers- advies

Je wilt voor jezelf beginnen, maar waar begin je? En hoe kan je maat worden bij The Future Group? En wat komt er allemaal bij kijken? Onze ondernemersadviseurs helpen je verder op het Ondernemersplein.

Jouw eerste stappen

Antwoorden op alle algemene vragen die je hebt over het zelfstandig ondernemen kan je bij dit kraampje inwinnen, onze experts staan hier voor je klaar en vertellen je alles over vanuit hun ervaring.

Financiën

Hoe bereken jij je kostprijs of uurtarief? Hoe draag je zorg voor de facturatie en betalende klanten? Wat komt er kijken bij je omzetverrekening? Het zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die je kunt stellen voor advies. Onze ondernemers krijgen bij hun start ook een financiële foto om een gezonde basis te bieden en inzicht voor de toekomst.

Kansenmarkt

Een van de meest voorkomende vragen die wij krijgen van toekomstige ondernemers is, hoe kom ik aan een opdracht­­. Daarom hebben wij speciaal een marktkraam waar je meer informatie verkrijgt over dit topic. Denk aan vragen als; wat voor soort opdrachten zijn er, hoe vind je die, waar moet je op letten en nog veel meer.

Kennismarkt

Als zelfstandig ondernemer is kennisontwikkeling erg belangrijk om relevant te blijven. Daarvoor bieden wij ondernemers een jaarlijks opleidingsbudget, inkoopvoordeel via diverse trainingsplatformen, onbeperkte toegang tot Skillstown en Udemy en jaarlijks zo’n 150 kennissessies.

Expertise

Bij zelfstandig ondernemen komen veel zaken kijken waarbij The Future Group in veel gevallen kan ondersteunen. Je ontvangt hier alle informatie over vanuit onze specialisten.

The Future Group Zuid: Ondernemen in de regio

Al 20 jaar lang is The Future Group een begrip bij ondernemers in de IT. Lange tijd is daarbij de focus succesvol geweest op de IT business in de Randstad. In de loop der tijd zijn er echter veel opdrachtgevers in Zuid Nederland bij gekomen en hebben ook veel van onze maten hun woonplaats in Zuid Nederland. Daarnaast zien we, dat ook in Zuid Nederland steeds meer IT professionals de stap naar zelfstandig ondernemen als een nieuwe kans zien en dat er met name op het gebied van Industrie en IT enorme kansen liggen.

Daarom is begin 2020 besloten om met focus te bouwen aan een nieuwe entiteit in Zuid Nederland, de 2e economie van Nederland, en is The Future Group gestart met haar activiteiten in deze groeiende regio. Sinds 1 september 2020 is ook ons nieuwe kantoor in Den Bosch geopend.

Inmiddels zijn er 4 maatschappen uit ons collectief actief in de regio Zuid Nederland: Trending Technologies Zuid, Test Dynamics Zuid, MiSAP en Business Integration Zuid. Elk van deze maatschappen met hun eigen expertise en netwerk in de regio.

Wij zijn er van overtuigd dat we met deze regionale focus ons netwerk en de TFG community verder kunnen versterken op het gebied van kennis en commercie.

Ons adres is:

De Gruyterfabriek
Gebouw F, Kamer 4221 (1e etage)
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch