Zeilen met Agile Partners, PO&M en DevOps

Ga jij overstag met The Future Group?

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 22 juni 2022

  • Locatie: Zuwe 20. 1241 NC Kortenhoef

  • Begintijd: 17:00 uur

  • Eindtijd: 21:45 uur

Blijf jij dit jaar de fokkenmaat aan boord, of neem je het roer over, kruis je voor de wind en laat je een kielzog van successen achter je? Dit zeilevent is dé kans om de positieve helling in te zetten! 

Speciaal voor iedereen die eraan denkt om voor zichzelf te beginnen, maar wel in een groep van gelijkgestemden, organiseert The Future Group op 22 juni een netwerkevenement waar je in contact kan komen met vakgenoten en ondernemers. Dit doen wij vanuit de maatschappen Agile Partners, Product Ownership & Management en DevOps. Omdat wij erin geloven dat samen ondernemen ook samen plezier maken betekent gaan met z’n allen het water op en sluiten af met een After-Sail; samen BBQ’en en een netwerkborrel.

‘Zeilen met Agile Partners, PO&M en DevOps’ is een netwerkevenement alleen dan net anders. Een laagdrempelige manier om mede Agilisten, Product Owners en DevOps specialisten te spreken. Tijdens het event is er genoeg ruimte om al jouw vragen over het ondernemerschap en de werkwijze van The Future Group te stellen. Bij zeilen is samenwerking en communicatie essentieel, zeil jij mee naar misschien wel jouw nieuwe toekomst?

Over The Future Group
Samen zijn wij het grootste IT-ondernemerscollectief van Nederland! Wij begeleiden en ondersteunen dagelijks zo’n 400 zelfstandig ondernemers verdeeld over meer dan 20 maatschappen, elk met hun eigen specialisme. Samen ondernemen is namelijk gewoon leuker! We bieden best of both worlds aan zelfstandige ondernemers in de IT. Enerzijds zijn onze maten zelfstandig met alle vrijheden van dien maar anderzijds staan zij er niet alleen voor. Met onze professionals delen wij namelijk sales, kennis, netwerk en administratieve ondersteuning.

Ben je al ZZP’er, maar mis je een community om je heen? Ook dan ben je uiteraard welkom op dit event. Onze maten kunnen je alles vertellen over het delen van kennis, netwerk en saleskansen.

Programma

17:00     Ontvangst

17:30     Start zeilen

19:30     Einde zeilen

19:45     After Sail: BBQ & Netwerkborrel

21:45     Einde

Sfeerimpressie Zeilen met Agile Partners 2021