Startersavond TFG Zuid

VOOR TOEKOMSTIGE IT ONDERNEMERS!

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 15 juli 2021

  • Locatie: Online

  • Begintijd: 19:30 uur

  • Eindtijd: 21:00 uur

STARTERSAVOND

VOOR TOEKOMSTIGE IT ONDERNEMERS!

Heb jij vragen over het ondernemerschap?

Ben jij senior IT professional en wil jij de stap naar ZZP nemen? Of ben je al ZZP’er maar wil je graag samen met TFG ondernemen? Maar heb je wel nog vragen? Dan is de Startersavond TFG Zuid iets voor jou! Tijdens deze Startersavond leer jij hoe twee maten van TFG Zuid deze stap maakte en kun jij al je vragen stellen.

We zien dat in Zuid Nederland met name op het gebied van Industrie en IT enorme kansen liggen. Daarom is begin dit jaar besloten van de 2e economie van Nederland een serieuze zaak te maken en met focus te bouwen aan een nieuwe entiteit: TFG Zuid. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze regionale focus ons netwerk verder kunnen versterken op het gebied van kennis en commercie.

In de loop der tijd zijn er veel opdrachtgevers in Zuid Nederland bijgekomen. Inmiddels zijn er al 3 maatschappen actief in Zuid Nederland: Trending Technologies Zuid, Test Dynamics Zuid en MISAP. In de loop van de komende maanden komen er een aantal nieuwe maatschappen bij, met focus op andere IT gebieden.

Geef je op voor deze online sessie: Geen vraag is te gek!

19.30 – OPENING PLUS WELKOMSTWOORD door Herman Ursinus

19:45 – INTRODUCTIE MATEN

20:00 – INHOUDELIJK PROGRAMMA ONDERNEMERSPANEL

20.30 – Q&A

21.00 – EINDE

De volgende maten nemen deel aan het panel:

Harold Ulijn

Harold Ulijn

Harold Ulijn is Senior SAP (Security & Authorizations, GRC) bij Alliander. Sinds februari 2011 actief als zelfstandig ondernemer en in die hoedanigheid als maat aangesloten bij The Future Group (Zoetermeer), maatschap MiSAP.

Bekijk hier zijn LinkedIn profiel.

Teun Berkers

Teun Berkers

Teun Berkers is Lead Developer Microsoft .NET / Azure Solutions Architect voor de Vion Food Group. In januari 2021 sloot hij zich aan bij The Future Group  onder de maatschap Trending Technologies Zuid.

Bekijk hier zijn LinkedIn profiel.