EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 2 juli 2021

  • Locatie: Hoofdkantoor Zoetermeer

  • Begintijd: 15:00 uur

  • Eindtijd: 17:00 uur

Samen ondernemen is echt leuker dan alleen. Om dat kracht bij te zetten en te zorgen voor een goede set up organiseren wij The Future Group CONFIGURATION DAY. Samen met de maten die in Q1 en Q2 2021 gestart zijn, nemen we in een middag alle bouwstenen van het ondernemen bij TFG door. We gaan concreet aan te slag zodat jij als ondernemer meteen impact kunt maken onder de vlag van The Future Group. Jij kiest wat voor jou de beste samenstelling van bouwstenen is om tot je gewenste start te komen!

SET UP 2 juli

Unboxing: Koffie en welkom

Settings: Personaliseren ofwel JIJ staat centraal als ondernemer

Install: 4 pijlers van The Future Group; sales, kennis, social en service

Finalize: Borrel en netwerken

Op basis van jouw gewenste bouwstenen gaan we je ondersteunen vanuit de pijlers. Je kunt op deze dag bijvoorbeeld concreet afspraken maken met en advies in winnen van het marketing team. Of aan de slag gaan om tot jouw droomklus te komen. Ook op het gebied van financiële en administratieve service, nemen we jou graag mee wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard zal er deze middag genoeg ruimte zijn voor alle vragen.

MORE…

2 juli 15:00 – 17:00 HQ TFG!

TFG Configuration Day

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ANDERE EVENTS

Kom meer te weten over onze events of bekijk alle events in dit handige overzicht:

Alle events

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT!

Zoek jij maximale ondersteuning en wil je samen zorgeloos ondernemen en werken aan uitdagende opdrachten, sluit je dan aan bij The Future Group.

Join us