Netwerkborrel TestDynamics

laagdrempelige manier om mede testers te ontmoeten

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 15 september 2021

  • Locatie: Vijverhofstraat 45, 3032 SB Rotterdam

  • Begintijd: 17:30 uur

  • Eindtijd: 20:00 uur

Speciaal voor Testers organiseert The Future Group op 15 september een netwerkborrel, waar je in contact kan komen met andere vakgenoten en ondernemers. 

‘Netwerkborrel TestDynamics’ is een laagdrempelige manier om mede Testers te ontmoeten en te zien. Omdat wij binnen The Future Group geloven in dat samen ondernemen ook samen plezier maken betekent. We gaan een leuke informele avond beleven, waar naast netwerken, plezier centraal staat. Locatie is Mooie Boules in Rotterdam waar wij een privé ruimte hebben met 2 jeu de boules banen, tafelvoetbal, tafeltennis, air hockey, karaoke ruimte, eigen bar(personeel) en muziek. Kortom, een avond waar netwerken en plezier centraal staan. Deelname is gratis!

Over The Future Group
The Future Group is met ruim 350 professionals een van de grootste IT organisaties van Nederland. De community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpen dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch je eigen ondernemerschap behoudt. De community zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Een van deze maatschappen is Test Dynamics.

Programma

17.30 – Inloop

18:00 – Netwerken, leuke activiteiten met een borrel

20.00 – Einde