Kart Event 2021

Kom jij racen met The Future Group?

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 27 mei 2021

  • Locatie: Kartbaan Berghem

  • Begintijd: 15:00 uur

  • Eindtijd: 20:00 uur

Nu inschrijven voor dit event

Het jaarlijkse Kart event van The Future Group komt er weer aan! Dit jaar natuurlijk Coronaproof. Oftewel, wij zorgen voor genoeg handgel, ruimte en alle kartspullen worden na elk gebruik schoongemaakt. Ook zorgen wij ervoor dat iedereen zijn eigen helm heeft tijdens het event.

Wil jij dit niet missen? Meld je dan hiernaast aan. Er zijn i.v.m. de maatregelen slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maar natuurlijk zijn de eerste plaatsen voor onze eigen maten.

Schrijf je nu in

HET RACE EVENT VOOR ELKE IT’ER

Omdat plezier een belangrijk aspect is om succesvol te zijn, organiseren wij eens per jaar het Kart event. Hier komen maten, geïnteresseerden en werknemers van The Future Group bij elkaar. Tijdens dit event staan fun en verbinding centraal, om zo het leven nog wat leuker te maken en al onze maten dichter bij elkaar te brengen. Ben jij een maat van The Future Group, neem dan een +1 mee om het zo veel leuker te maken. Je kan ook een beker winnen, ga jij ervoor?

I.v.m. de corona maatregelen kunnen wij geen diner aanbieden, maar zorgen we binnen de maatregelen ervoor dat er voldoende te eten en drinken is.

Wil jij ook eens vrijblijvend kennis maken met onze community? Schrijf je dan snel in en misschien ben jij onze volgende race kampioen!

Programma:

15:00 uur – Inloop
15:30 uur – Opening
16:00 uur – Start The Future Group Kart Cup
18:30 uur – Prijsuitreiking
20:00 uur – Afsluiting

Locatie:

Kartbaan Berghem
Zevenbergseweg 45
5351 PG Berghem