Matendiner voor jou:

Future Kitchen

Liefde gaat door de maag…..

Het jaar waarin we 20 jaar bestaan had een jaar van feesten en evenementen moeten worden. Door corona loopt dat wat anders. Maar de kracht van The Future Group zit hem in het netwerk. En dat kan ook online. Daarom gaan we het einde van jaar gezamenlijk met elkaar doorbrengen. Om aan den lijve te voelen hoe leuk het is samen dingen te doen. En wat is dan mooier om samen met elkaar te eten. Want liefde gaat door de maag.

Wat gaan we doen?

Op 10 december gaan wij met alle maten, collega’s en gezinsleden aan de slag in de keuken. Dit gaat veel herrie, lol en volle buiken bezorgen. Een echte beleving waar alle zintuigen geprikkeld worden. Wij zorgen voor een 3 gangen diner, de entertainment en natuurlijk voor de begeleiding in de keuken. Het enige wat jij moet doen is jou en je huisgenoten aanmelden en op 10 december om 17:30 uur inloggen, want wij doet dit evenement volledig digitaal.

Wie mag er mee doen?

Omdat dit een exclusief event is voor alle maten en collega’s van The Future Group, mogen zij alleen aansluiten. Alle gezinsleden zijn tijdens deze culinaire avond natuurlijk welkom, samen is nou eenmaal leuker dan alleen. Ben je nog geen maat van The Future Group? Neem dan zeker een kijkje op onze website, misschien zien wij jou dan wel volgend jaar bij weer een mooie culinaire beleving.

Woensdag 9 december

Woensdag 9 december

Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt thuis een drie gangen diner.

Donderdag 10 december

Donderdag 10 december

Iedereen ontvangt een link voor ‘Future Kitchen’

17:30 –  Opening door Jeroen Zomers en Arno Commandeur

17:40 –  Met z’n alle koken onder begeleiding van een bekende Topchef (deze persoon blijft nog even geheim).

19:00 – Tijd om aan tafel te gaan om te genieten van mooie gerechten die jullie zelf gemaakt hebben

Herman den blijker

Mystery chef

We gaan koken onder begeleiding van een van de meest succesvolle en bekende chefs van Nederland.

Hij neemt zijn jarenlange ervaring mee naar dit speciale evenement om jou (en jouw gezinsleden) een topavond te bezorgen met uiteindelijk een verrukkelijke drie gangen diner.

Hij is oprecht, puur en duidelijk!