Agile Startersavond

VOOR TOEKOMSTIGE IT-ONDERNEMERS!

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 1 september 2021

  • Locatie: Online

  • Begintijd: 19:30 uur

  • Eindtijd: 21:00 uur

Speciaal voor Product Owners, Scrum Masters en andere Agilisten! Wil jij voor jezelf beginnen? Twijfel je misschien en heb je vragen over het ondernemerschap? Kom dan naar de Agile Startersavond op woensdag 1 september en ontdek wat samen ondernemen voor jou kan betekenen.

De Agile Startersavond is een sessie voor en door ondernemers. Geen commercieel verhaal, maar echt de diepte in. Wat kan je verwachten, wat zijn de valkuilen en vooral wat zijn de benefits. Een aantal maten uit de Maatschap Agile Partners delen deze avond hun ondernemersverhaal. Ook is er genoeg ruimte om al jouw vragen over het ondernemerschap te stellen. Jeske van der Zwet is de host van de avond en zorgt ervoor dat alle vragen beantwoord zullen worden. Deelname is gratis en uiteraard vrijblijvend. Twijfel dan ook niet langer, zet vandaag de eerste stap naar ondernemerschap en schrijf je in!

Ben je al ZZP’er, maar mis je een community om je heen? Ook dan ben je uiteraard welkom op de Agile Startersavond. Onze maten kunnen je alles vertellen over het delen van kennis, netwerk en saleskansen. Samen ondernemen is leuker dan alleen.

Over The Future Group
The Future Group is met ruim 350 professionals een van de grootste IT organisaties van Nederland. De community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpen dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch je eigen ondernemerschap behoudt. De community zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Een van deze maatschappen is Agile Partners. Voor Agilisten bouwen wij momenteel ook aan een nieuwe maatschap speciaal in het kader van Product Ownership.

Programma

19.30 – Opening plus welkomstwoord van Jeske van der Zwet

19:45 – Introductie sprekers

20:00 – Inhoudelijk programma ondernemerspanel

20.30 – Q&A

21.00 – Einde