TFG Configuration day

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 8 april 2022

  • Locatie: Hoofdkantoor Zoetermeer

  • Begintijd: 15:30 uur

  • Eindtijd: 18:00 uur

Op vrijdag 8 april organiseren wij de derde editie van TFG Configuration Day! Een programma voor maten die in Q4 zijn aangesloten, maar ook voor maten die al wat langer verbonden zijn met The Future Group. Op deze dag word jij als ondernemer centraal gezet en is er ondersteuning vanuit de vier pijlers.

Samen met andere maten die in Q4 2021 gestart zijn, nemen we in een middag alle bouwstenen van het ondernemen bij TFG door. Ook als je wat eerder dan Q4 2021 bent toegetreden ben je uiteraard van harte welkom. We gaan concreet aan de slag zodat jij als ondernemer meteen impact kunt maken onder de vlag van The Future Group. Jij kiest wat voor jou de beste samenstelling van bouwstenen is om tot je gewenste start te komen!

SET UP 8 april

Unboxing: Welkom en missie door Arno Commandeur
Settings: Personaliseren ofwel JIJ staat centraal als ondernemer (retrospective met Steven)
Install: 4 pijlers van The Future Group; commercie, kennis, social, service
Finalize: Borrel en netwerken

Op basis van jouw gewenste bouwstenen gaan we je ondersteunen vanuit de pijlers. Je kunt op deze dag concreet afspraken maken met de aanwezige collega’s en bijvoorbeeld advies inwinnen van het marketing team. Of aan de slag gaan om tot jouw droomklus te komen. Ook op het gebied van financiële- en administratieve service, nemen we jou graag mee in wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard zal er deze middag genoeg ruimte zijn voor al jullie vragen en sluiten we af met een netwerkborrel.

MORE… 8 april 15:30 – 18:00 HQ TFG!