fbpx
ICT beurs2020-11-24T15:42:28+01:00
Festival IT
IT congress
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT evenementen
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT beurs

Ben je op zoek naar een ICT beurs? Dan ben je bij The Future Group zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor jou klaar met interessante events, waaronder beurzen. Zo kun jij er voor zorgen dat je kennisniveau op het gebied van ICT op peil blijft! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze aankomende events. Wil je liever eerst wat meer informatie over wat je hierbij kunt verwachten of wil je meer weten over onze organisatie? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je verder!

ICT beurs van The Future Group

The Future Group is een organisatie waar jij je als zzp’er in de ICT bij kunt aansluiten. In ruil hiervoor ontvang je van ons vele voordelen die het werk voor jou als ondernemer een stuk gemakkelijker maken. Wij nemen bijvoorbeeld je administratie voor je uit handen, zorgen er voor dat je genoeg opdrachten binnen krijgt en regelen ook alles juridisch voor je. Zo kun jij je volledig focussen op waar je echt goed in bent; het werken aan gave ICT opdrachten!

Natuurlijk blijf je wel nog altijd je eigen baas en heb je alle vrijheden die een andere ondernemer ook heeft. Toch kan het ondernemerschap naast heel veel vrijheid ook onzekerheid geven. Juist daarom bieden wij jou de hulp die je nodig hebt, zonder dat je het gevoel hebt dat je in loondienst werkt!

Kom met ons in contact!

Ben je benieuwd naar wat The Future Group voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en we geven je alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een gesprek in te plannen met één van onze adviseurs, zodat we je uitgebreid kunnen uitleggen wat The Future Group precies doet. Zien we je binnenkort?

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen