fbpx
ICT evenement2022-10-26T11:22:54+02:00
ICT evenement
IT evenement
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT event
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT evenement

Ben je aan het zoeken naar een ICT evenement? Dan moet je bij The Future Group zijn! Wij organiseren regelmatig interessante events waar ICT’ers zich voor kunnen aanmelden. De events staan in het teken van kennis op doen, netwerken of ervaringen delen. Ook zijn er verschillende fun events, zodat je lekker kunt socializen met je vakgenoten. Wil je meer weten over onze events? Bekijk dan deze pagina!

ICT evenement van The Future Group

Wat is de The Future Group eigenlijk precies? Dat leggen we graag aan je uit. The Future Group staat klaar voor zzp’ers in de ICT branche. Door je als zzp’er bij ons aan te sluiten, zorgen wij er voor dat jij je volledig kunt focussen op het werk en verder niet meer aan de randzaken zoals bijvoorbeeld je administratie hoeft te denken. Zo kun jij je altijd van je beste kant laten zien bij je opdrachtgevers!

Door de Tech evenementen die we organiseren, heb jij de kans om te sparren met je vakgenoten of om te netwerken. Daarnaast vertellen wij je natuurlijk ook uitgebreid wat The Future Group voor jou kan betekenen. We geven informatie over de organisatie, de voordelen die je ondervindt als je je bij ons aansluit en waarom wij jou kunnen helpen als ICT’er.

Onze IT evenementen hebben verschillende doelen. Allereerst hebben we kennis events, die bedoeld zijn om je kennisniveau op peil te kunnen houden. Zo blijf je helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied! Daarnaast hebben we ook fun events, want er moet natuurlijk ook ruimte blijven voor ontspanning! Tijdens deze events wordt er iets leuks georganiseerd zoals bijvoorbeeld een middagje karten. Tijdens dit soort events heb je de kans om te socializen met je vakgenoten en je netwerk te vergroten.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Bij vragen staan we natuurlijk voor je klaar. Neem gerust contact met ons op zodat we met je in gesprek kunnen gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wij gaan dan met je in gesprek en hepen je verder.

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen