ICT event
ICT events
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT event
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT event

Wil je graag een ICT events bezoeken? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij organiseren regelmatig leuke events voor ICT’ers, om bijvoorbeeld te kunnen netwerken, te sparren met andere professionals of gewoon voor ontspanning! The Future Group is een organisatie waar zzp’ers in de ICT branche zich bij kunnen aansluiten. In ruil daarvoor zorgen wij er voor dat zij zich geen zorgen meer hoeven te maken om alle randzaken van het ondernemen.

Meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

ICT event van The Future Group

Onze events hebben verschillende doelen. Zo organiseren we events op het gebied van kennis, maar ook is er genoeg ruimte voor ontspanning met onze fun events. Daarnaast zijn dit ook ideale gelegenheden om te netwerken of te sparren met professionals. De evenementen zijn zowel voor leden van The Future Group, als voor mensen die (nog) geen lid zijn.

The Future Group is één van de grootste IT organisaties van Nederland. Wij staan klaar voor ICT zzp’ers. Door je als zzp’er bij ons aan te sluiten, profiteer je van meerdere voordelen. Wij zorgen er namelijk voor dat jij je voor 100% kunt focussen op je werk, zonder dat je je druk hoeft te maken om alle andere zaken zoals bijvoorbeeld je administratie. Bij ons ben je volledig je eigen baas, maar we noemen het samen ondernemen!

Vragen? Kom in contact!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor je klaar. We helpen je verder en geven je alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast kun je ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen met één van onze adviseurs. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group