fbpx
ICT webinar2020-11-03T14:16:40+01:00
ICT webinar
IT webinar
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT evenement
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT webinar

Ben je op zoek naar een bedrijf dat een ICT webinar organiseert? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij staan graag voor je klaar en helpen je om alles te weten te komen over ICT. The Future Group is een organisatie waar jij je als zzp’er in de ICT branche bij kunt aansluiten. In ruil hiervoor ontvang je vele voordelen. Kort gezegd zorgen wij er voor dat alle randzaken rondom het ondernemen voor je uit handen worden genomen, zodat jij je altijd kunt focussen op waar je echt goed in bent; het werken aan gave opdrachten voor jouw klanten!

Benieuwd naar wat The Future Group voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

ICT webinar van The Future Group

De evenementen van The Future Group hebben verschillende doeleinden. Zo hebben we kennisevents, die bedoeld zijn om jouw kennisniveau op ICT gebied naar een hoger niveau te tillen. Maar er moet ook ruimte zijn voor ontspanning! Daarom hebben we ook verschillende fun events. Deze zijn bedoeld om je vakgenoten beter te leren kennen, maar ook om je netwerk uit te breiden! Bekijk hier al onze events en meld je aan!

Als je je aansluit als zzp’er bij The Future Group, ben je nog helemaal eigen baas. Het enige verschil is, dat wij bepaalde taken en werkzaamheden voor je uit handen nemen! Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van je administratie, het versturen van je facturen en zorgen dat alles juridisch in orde is. Zo kun jij je altijd van je beste kant laten zien aan je klanten en hoef je je over de bijzaken geen zorgen meer te maken!

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op, of meld je aan voor één van onze events. Dan geven we je daar alle informatie die je nodig hebt. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen