fbpx
Informatie technologie event2021-01-21T14:43:03+01:00
Informatie technologie event
Informatie technologie events
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Informatie technologie evenement
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Informatie technologie event

Ben je op zoek naar een informatie technologie event? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij organiseren regelmatig leuke events gericht op IT. Ze zijn bedoeld om je kennis te vergroten, je netwerk uit te breiden of te kunnen sparren met professionals en vakgenoten. Er is dus van alles mogelijk! Ook als je meer wilt weten over onze organisatie ben je van harte welkom. Graag vertellen wij je alles zodat je helemaal op de hoogte bent!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Informatie technologie event | The Future Group

The Future Group is een organisatie waar jij je als zzp’er in de IT bij kunt aansluiten. In ruil hiervoor ontvang je veel voordelen! Het komt er op neer dat The Future Group alle bijzaken van het ondernemen voor je uit handen neemt, zodat jij je volledig kunt focussen op je opdrachten. Zo kun je altijd de beste kan van jezelf laten zien aan je opdrachtgevers!

Wij nemen bijvoorbeeld je administratie voor je uit handen, maar houden ook in de gaten dat je facturen op tijd worden betaald. Zo hoef je hier zelf geen rekening mee te houden. Jij blijft uiteraard altijd eigen baas en hebt nog steeds alle vrijheden die het ondernemen met zich meebrengt. De organisatie is onderverdeeld in maatschappen, met ieder een eigen specialisme. Binnen die maatschappen werken de vakgenoten nauw met elkaar samen. Velen daarvan zijn inmiddels hechte vriendengroepen geworden.

Neem contact met ons op!

Ben je vragen of wil je meer weten over onze organisatie of onze events? Neem gerust contact met ons op! Daarnaast is het ook mogelijk om direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen, zodat we je aan tafel alles kunnen uitleggen. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen