fbpx
IT congressen2022-10-26T13:26:44+02:00
IT congressen
ICT congressen
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT congres
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT congressen

Ben je op zoek naar een bedrijf dat IT congressen organiseert? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij staan graag voor je klaar en helpen je verder om je te kunnen verdiepen in alles wat met IT te maken heeft. We organiseren regelmatig interessante events die jou helpen je kennisniveau op peil te kunnen houden. The Future Group is een organisatie waar jij je als zzp’er in de IT en ICT bij aan kunt sluiten, in ruil voor veel voordelen.

Meer over ons weten? Neem gerust contact op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

IT congressen van The Future Group

Bij The Future Group werken we met verschillende maatschappen. Elk maatschap heeft zijn of haar eigen specialisme. Daarbinnen werken de vakgenoten nauw met elkaar samen. Er is voldoende ruimte om te sparren over lastige vraagstukken, maar toch werkt iedereen op zijn eigen manier voor zijn eigen opdrachtgevers. Veel van de maatschappen zijn inmiddels hechte vriendengroepen geworden!

De evenementen die we organiseren hebben allemaal een eigen doel. Sommige evenementen zijn bedoeld om je netwerk te kunnen verbreden in je vakgebied. Ook nodigen we regelmatig interessante sprekers uit die veel ervaring hebben in de ICT branche. Daarnaast zijn er ook events bedoeld om je kennisniveau op peil te kunnen houden.

Bij The Future Group ondernemen we samen!

Niet alleen helpen wij je met alle randzaken van het ondernemen zoals het bijhouden van je administratie en het zorgen dat je facturen op tijd worden betaald door je opdrachtgevers, maar ook helpen we je om aan voldoende opdrachten te komen. We hebben een groot netwerk waar jij gebruik van kunt maken. Regelmatig organiseren we interessante events of congressen, waardoor jij je netwerk kunt opbouwen maar ook je kennisniveau op peil kunt houden.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen, maar ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons inplannen. Wij helpen je graag verder! Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen