fbpx
IT event2022-10-26T10:13:47+02:00
IT event
ICT event
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT events
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT event

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat wel eens een IT event organiseert? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij staan graag voor je klaar als het gaat om IT events, die er regelmatig zelf organiseren. The Future Group is een organisatie waar jij je als IT zzp’er bij kunt aansluiten. In ruil hiervoor ontvang je vele voordelen, die het ondernemen voor jou een stuk makkelijker maken!

Heb je vragen over onze organisatie, of over onze events? Neem gerust contact met ons op!

De IT events van The Future Group

De evenementen van The Future Group hebben verschillende doeleinden. Zo hebben we kennisevents, die bedoeld zijn om jouw kennisniveau op ICT gebied naar een hoger niveau te tillen. Maar er moet ook ruimte zijn voor ontspanning! Daarom hebben we ook verschillende fun events. Deze zijn bedoeld om je vakgenoten beter te leren kennen, maar ook om je netwerk uit te breiden! Bekijk hier al onze events en meld je aan!

Als je je aansluit als zzp’er bij The Future Group, ben je nog helemaal eigen baas. Het enige verschil is, dat wij bepaalde taken en werkzaamheden voor je uit handen nemen! Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van je administratie, het versturen van je facturen en zorgen dat alles juridisch in orde is. Zo kun jij je altijd van je beste kant laten zien aan je klanten en hoef je je over de bijzaken geen zorgen meer te maken!

Ondernemen doen we samen

Wij vinden het belangrijk dat zzp’ers in de IT en ICT branche voldoende informatie kunnen vinden over hun vakgebied en zo hun kennisniveau kunnen vergroten. Daarnaast hebben we ook tech events die gericht zijn op het vergroten van je netwerk, of het leren kennen van je vakgenoten. Genoeg mogelijkheden dus!

Vragen? Kom met ons in contact!

Bij vragen over de verschillende evenementen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op als wij je verder kunnen helpen, of meld je aan voor één van onze events, dan zullen we je daar alles vertellen wat je wilt weten. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen