fbpx
IT webinar2020-11-03T15:08:56+01:00
IT webinar
ICT webinar
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT webinars
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT webinar

Ben je op zoek naar een IT webinar om bij te wonen? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij organiseren regelmatig interessante events waaronder webinars, waarbij je alles kunt leren over IT en de laatste ontwikkelingen hier van. The Future Group is een organisatie waarbij IT zzp’er zich kunnen aansluiten, in ruil voor vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het afhandelen van je administratie en boekhouding, het versturen van je facturen of het binnen halen van nieuwe leads.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

IT webinar | The Future Group

The Future Group is met ruim 350 professionals één van de grootste IT organisaties van Nederland. Onze community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpen dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch je eigen ondernemerschap behoudt. De groep zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn. We delen kennis, kunde en business. Samen bouwen wij aan de toekomst van toonaangevende organisaties. Samen zijn wij The Future Group!

De webinars en andere events van The Future Group hebben verschillende doelen. Allereerst hebben we kennisevents, waardoor jij jou kennisniveau op het gebied van IT up-to-date kunt houden. Daarnaast hebben we ook fun events, die juist weer bedoeld zijn om je vakgenoten beter te leren kennen en om te netwerken. Zo zit er altijd iets tussen, waar jij behoefte aan hebt!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem contact op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor je klaar. Wil je meer weten over onze events of over wat wij als organisatie nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. The Future Group staat voor je klaar!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen