TFG & Friends dresscode

Burners outfit tip’s & tricks

De vorige editie van TFG & Friends was extra feestelijk omdat iedereen in thema gekleed was. Dat was echt geweldig om te zien. Om extra sfeer te maken dit jaar hopen wij dat iedereen ook Burning Man omarmt in zijn of haar outfit. En mocht je nu, na wat google acties, vooral veel bikini’s hebben gezien en blote lijven, dan is het goed om te weten dat dit niet per definitie Burning man is. Dit feest vindt van origine plaats in de woestijn, dan is het niet gek dat mensen schaars gekleed zijn. Hier zijn de temperaturen wat anders…draag dan ook vooral waar jij je prettig bij voelt.

Burning man gaat om vrijheid, om bij elkaar komen, een feest te vieren, in het moment te zijn, het oude achter je te laten en positief naar de toekomst te kijken. Kledingstijlen die helemaal bij dit gedachtegoed passen, en zodoende ook bij het feest zelf veel gedragen worden, zijn hippie-outfits, (nep)bontjassen, steampunk, boho en alles wat je creativiteit je ingeeft. Zo kan je ook gerust een wandelende tosti tegenkomen of een eenhoorn. Er worden veel felle kleuren gedragen, zilvere outfits, zwarte outfits, gouden accenten, je kunt het echt zo gek niet bedenken. Wat dat betreft kan je dus echt los qua outfit en zijn er niet veel restricties.

We hebben een aantal adresjes voor je verzameld om je op weg te helpen. Maar je kunt ook prima een outfit opleuken door iets te macrameeën, denk bijvoorbeeld aan een hesje, een riem of andere accessoire. Met een goede steampunk bril, verentooi en/of een madhatter waardige hoed kom je ook al een heel eind.

Heel veel plezier met de voorpret!

DEEL DIT BERICHT IN JE NETWERK:

MEER LEZEN?

Bekijk hier alle blogs.

Alle blogs