fbpx
IT congress2020-11-03T14:27:39+01:00
IT congress
ICT congress
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT congressen
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT congress

Wil je graag een IT congress bijwonen? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij organiseren regelmatig verschillende events, waaronder congressen. Hierdoor kun jij je kennisniveau op peil houden in de IT branche. The Future Group is een organisatie waar jij je als IT zzp’er bij aan kunt sluiten. In ruil daar voor nemen wij heel veel randzaken voor je uit handen! Zo kun jij je volledig focussen op je werk en daardoor altijd je beste kant laten zien aan opdrachtgevers!

Benieuwd naar onze komende events? Bekijk ze hier!

IT congress van The Future Group

Niet alleen helpen wij je met alle randzaken van het ondernemen zoals het bijhouden van je administratie en het zorgen dat je facturen op tijd worden betaald door je opdrachtgevers, maar ook helpen we je om aan voldoende opdrachten te komen. We hebben een groot netwerk waar jij gebruik van kunt maken. Regelmatig organiseren we interessante events, waardoor jij je netwerk kunt opbouwen maar ook je kennisniveau op peil kunt houden.

The Future Group neemt al jouw zorgen op het gebied van ondernemen voor je uit handen, maar tegelijkertijd heb jij nog alle vrijheid die het ondernemen te bieden heeft. Bepaal zelf wanneer en hoe lang je wilt werken, werk alleen aan opdrachten die jij leuk vind en verdien meer dan bij een baas of met een Midlance contract! Door je te helpen met je administratie, je gebruik te laten maken van het netwerk en interessante events te organiseren, zorgen wij er voor dat je altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

Bij vragen kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Wij staan voor je klaar, tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen