fbpx
IT events2020-11-03T14:51:35+01:00
IT events
ICT events
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT event
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT events

Ben je op zoek naar IT events om te bezoeken? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij organiseren regelmatig leuke events voor IT’ers, met verschillende doelen. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van je netwerk, het verhogen van je kennisniveau of juist om wat ontspanning te hebben met vakgenoten. Je kunt je inschrijven voor de komende events via onze website. Daar vind je ook alle nodige informatie per event.

Ben je benieuwd naar wat The Future Group nog meer voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

IT events van The Future Group

Met onze 350 IT professionals is The Future Group één van de grootste IT organisaties van Nederland. Door je als IT zzp’er bij ons aan te sluiten, profiteer je van vele voordelen. Je blijft natuurlijk zzp’er en daardoor hou je alle vrijheid die het ondernemen met zich mee brengt. Je bepaalt je eigen uren, opdrachten en werktijden. Maar daarnaast staan wij voor je klaar om je te helpen met alle randzaken van het ondernemen.

Zo regelen we bijvoorbeeld je administratie, zorgen we dat juridisch alles klopt en versturen we de facturen voor je naar je opdrachtgevers. Zo kun jij je volledig focussen op het ondernemen! Maar er is meer, ook organiseren we regelmatig interessante events zodat jij je kennisniveau op peil kunt houden en kunt sparren met je vakgenoten en andere professionals. Ook kun je gebruik maken van ons uitgebreide netwerk, om je eigen netwerk te vergroten.

Kom met ons in contact!

Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen je graag verder. Daarnaast kun je ook met ons in contact komen door ons je aan te melden voor één van onze events. Zo krijg je direct een goed beeld van de organisatie en wat de mogelijkheden zijn. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen