fbpx
Tech evenementen2021-06-02T13:42:19+02:00
Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Tech evenementen

Ben je op zoek naar een bedrijf dat wel eens tech evenementen organiseert? Dan moet je bij The Future Group zijn! Wij helpen ICT’ers die voor zichzelf werken, met alle randzaken van het ondernemen. Maar daarnaast organiseren we ook leuke events die je kunt gebruiken om je kennis op peil te houden! Op onze events pagina zie je al de komende activiteiten waar je je voor kunt aanmelden. Wie weet tot snel!

Wil je meer weten over onze organisatie? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Tech evenementen van The Future Group

The Future Group is een organisatie waar jij je als zzp’er in de IT bij kunt aansluiten. In ruil hiervoor ontvang je veel voordelen! Het komt er op neer dat The Future Group alle bijzaken van het ondernemen voor je uit handen neemt. zo kan jij je volledig focussen op je opdrachten. Hierdoor kun je altijd de beste kan van jezelf laten zien aan je opdrachtgevers!

Wij nemen bijvoorbeeld je administratie voor je uit handen, maar houden ook in de gaten dat je facturen op tijd worden betaald. Zo hoef je hier zelf geen rekening mee te houden. Jij blijft uiteraard altijd eigen baas en hebt nog steeds alle vrijheden die het ondernemen met zich meebrengt. De organisatie is onderverdeeld in maatschappen, met ieder een eigen specialisme. Binnen die maatschappen werken de vakgenoten nauw met elkaar samen. Velen daarvan zijn inmiddels hechte vriendengroepen geworden.

Heb je vragen? Laat het ons weten

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Neem dan gerust contact met ons op zodat we je alle informatie kunnen geven die je nodig hebt. Ook kun je je natuurlijk direct aanmelden voor één van onze events, zodat we je daar kunnen spreken. Wie weet tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen